DERS SEÇME ACİL YARDIM
DERS SEÇME ACİL YARDIM
Arkadaşlar ben ek sınava giricemde toplam kredim 108 alan ise 51 buna göre nasıl ders seçmeliyim.36 toplam krediye lazım geriye 4 kredi kalıyor alan kredisinede yetmiyor.Nasıl mezun olucam 3 yıllığım.
Re: DERS SEÇME ACİL YARDIM
ikisi birbirinden ayrı değil. alan kredisi zaten toplam krediye ekleniyor.
zorunlu dersler bölümünü buraya kopyalayıp yapıştırır mısın?abdul yazdı:Arkadaşlar ben ek sınava giricemde toplam kredim 108 alan ise 51 buna göre nasıl ders seçmeliyim.36 toplam krediye lazım geriye 4 kredi kalıyor alan kredisinede yetmiyor.Nasıl mezun olucam 3 yıllığım.
belki o şekilde yardımcı olabilirim
evet bencede buraya kopyala derslerını ozaman daha saglıklı bır sekılde yardımcı olabılırız
ZORUNLU DERSLERİM 2 TANE
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1 DÖNEM 4 KREDİ 2
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2 DÖNEM 5 KREDİ 2
İKİSİDE ORTAK DERS
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1 DÖNEM 4 KREDİ 2
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2 DÖNEM 5 KREDİ 2
İKİSİDE ORTAK DERS
ek sınav kayıt yenilemenizi yapmadınız sanırım yaptıgınızda seçebileceğiniz dersler eklenir daha da
öncelikle bu iki dersi seçiceksiniz ardından da 13 kredilik alan dersine ihtiyacınız var o yüzden 13 kredlik alandan seçeceksin geriye kalan 21 krediyide seçmeli derslerden ilave yapacaksınız
öncelikle bu iki dersi seçiceksiniz ardından da 13 kredilik alan dersine ihtiyacınız var o yüzden 13 kredlik alandan seçeceksin geriye kalan 21 krediyide seçmeli derslerden ilave yapacaksınız
Kayıt yenileme yaptım.
peki o zaman sizin sayfanızda seçebileceğiniz dersler diye bir bölüm yokmu orayı koyabilir misiniz var ise
ben dersleri seçtimde 13 kredi alan seçtim geriye 27 kredi kaldı zorunlu dersle seçmeli dersi seçtim toplam 40 oldu.Şimdi dersleri geçtiğim takdirde 13 kredi alana 27 de toplam krediyemi geçiyor bunu anlamadım bu şekilde mezun olamam.teşekkürler ederim.

toplam kredi kısmı adındanda anlaşıldığı gibi toplam kredidir hiç kafa karıştırmaya gerek yok seçmeli-ortak-alan hangisi olursa olursa toplam krediye eklenir yani sen ne seçersen seç 40 kredi kazandığın takdirde toplam kredin 148 olur. ve alandan seçtiğiniz kısımda alana yazılır....yani dersleriniz seçtiğiniz gibi kalabilir hepsinde başarılı olursanız mezun olursunuz 

evet katılıyorum sen dediğim gibi inkılap ile alan derslerini seç 40 krediye tamamla toptan ve çalışmana bak hepsini geç yeter gerini hiç düşünme toplam kredi ortak kredi falan kafanı karıştırmasın birçok arkadasınkini karıstırıyor zaten sen seçtigin derslere konsantre ol ve bütün hepsini geç inşallah
Teşekkür ederim herkese eyvallah