Abilerim ben liseyi dışardan okuyorum 1 dönem bitii toplam 23 kredim oldu ben liseyi geçmek için yani diplomayı almak için ne kadar krediye ihtiyaçım var???
Birde açık ögretimde sınıfta kalma yada geçme olayı var mı liseyi bitirmek için kaç kredimiz olması gerek birde kaç dönemimiz var acaba yardımcı olursanız çook sevinirim şimdiden çook teşekkürler....
Dip Not Sözel Bölümü Ögrencisiyim...
Yardım Lütfen
-
Yardım Lütfen
En son onur biçer tarafından 16 Tem 2009, 22:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Yadım Lütfen
sanırım 4 seneliksin en az 8 dönem sınava girmen gerekiyor ve 192 kredi toplaman gerekiyor alan kredin 80 olmalı kalma yok bu arada geçme var.
-
Re: Yardım Lütfen
Alan kredisi sadece sözel bölümü ait derslerden mi alınıyor örn:tarih 3-4 gibi mi?
ders seçerken karşısında alan,ortak,seçmeli yazar senin bölümün sosyal bilimlerse sözel dersler alandır.Edebiyat,dil ve anlatım.tarih,çağdaş türk dünya tarihi,coğrafya v.s gibi
-
mesela abi bende tarih 1 kitabı var o kitapta nereye kadar sorumluyum sınavda 2. dönemde tarih 2 kitabını alsam dönem olarak mı 2 oluyo yoksa kitabın 2. ünitesimi oluyor sınavlarda nasıl yapıcaz umarım anlatabilmişimdir

Birde son kayıt yenileme ne zamandı not almıştım kaybettim?

Birde son kayıt yenileme ne zamandı not almıştım kaybettim?
kardeşim fazla takılma zaten dersi sen seçiyosun sonra kitabını alıyosun halkeğtimerkzden o kitaba calışıyosun okitaptan sınava giriyosun o dersden
bak bu forumda istediğin bilgiye ulaşa bilirsin biraz kurcala dolaş birde acık ö lisesinin sitesi var aol.meb.gov.tr
sen yenimi kayıt oldun,
bak bu forumda istediğin bilgiye ulaşa bilirsin biraz kurcala dolaş birde acık ö lisesinin sitesi var aol.meb.gov.tr
sen yenimi kayıt oldun,
ilk günlerim geldi aklıma
takıldıgın yada ogrenmek ıstedıgın bırsey oldugunda bı forumda sana herkez yardımcı olur kardesım aramıza hosgeldın bu arada

takıldıgın yada ogrenmek ıstedıgın bırsey oldugunda bı forumda sana herkez yardımcı olur kardesım aramıza hosgeldın bu arada