GIDA TEKNOLOJİSİ ALANI VE MAÖL'DE STAJ KONUSU

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Deliyürek
Asistan

GIDA TEKNOLOJİSİ ALANI VE MAÖL'DE STAJ KONUSU

Mesaj gönderen Deliyürek » 19 Tem 2009, 10:07

ARKADAŞLAR BEN GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜNE GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BÖLÜM HAKKINDA BİLGİSİ OLANLARIN DÜŞÜNCELERİ NEDİR?
BİRDE MAÖL'DE STAJ NASIL YAPILIYOR? SÜRESİ NE KADAR? MERKEZ STAJ KONUSUNDA İŞ BULMA OLANAĞI SAĞLIYOR MU?

emrahk
Onursal Üye

Re: GIDA TEKNOLOJİSİ ALANI VE MAÖL'DE STAJ KONUSU

Mesaj gönderen emrahk » 19 Tem 2009, 11:31

Ben İnşaat teknolojileri okuyorum, gıda bölümü hakkında pek bilgim yok ancak yazılacaksan yakınlarda bu bölümün yüzyüze eğitimini veren okul var mı ilk kontrol et bence staja gelince örgün okul gibi eylülde başlayıp haziranda bitiyor 9 ay kadar haftanın 3 günü okuduğun bölümle ilgili olmak kaydıyla istediğin işe girebilirsin merkez yarım edermi iş bulmaya sorunada merkez derken MAÖL müdürlüğünü kastediyorsan hayır etmiyor kendin buluyorsun yada bölüm hocaları çalışkansan(yağcılıkta yaparsan :mrgreen: )buluyorlar ama çoğunlukla kendin buluyorsun denebilir
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Deliyürek
Asistan

Mesaj gönderen Deliyürek » 19 Tem 2009, 12:03

emrahk yazdı:Ben İnşaat teknolojileri okuyorum, gıda bölümü hakkında pek bilgim yok ancak yazılacaksan yakınlarda bu bölümün yüzyüze eğitimini veren okul var mı ilk kontrol et bence staja gelince örgün okul gibi eylülde başlayıp haziranda bitiyor 9 ay kadar haftanın 3 günü okuduğun bölümle ilgili olmak kaydıyla istediğin işe girebilirsin merkez yarım edermi iş bulmaya sorunada merkez derken MAÖL müdürlüğünü kastediyorsan hayır etmiyor kendin buluyorsun yada bölüm hocaları çalışkansan(yağcılıkta yaparsan :mrgreen: )buluyorlar ama çoğunlukla kendin buluyorsun denebilir
BEN ANKARA'DA OTURUYORUM GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜNE YÜZYÜZE EĞİTİM VEREN OKUL VAR MIDIR?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 19 Tem 2009, 12:15

Buradan Ankarada yüzyüze eğitim veren okul ve bölümlerini görebilirsin;

http://maol.meb.gov.tr/html_files/yuzyu ... nkara.html
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Deliyürek
Asistan

Mesaj gönderen Deliyürek » 19 Tem 2009, 12:28

[quote="emrahk"]Buradan Ankarada yüzyüze eğitim veren okul ve bölümlerini görebilirsin;

http://maol.meb.gov.tr/html_files/yuzyu ... nkara.html[/q SAĞOL, KOCA ANKARA'DA GIDA İÇİN YÜZYÜZE EĞİTİM VEREN OKUL YOK.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön