Sınada çıkan sorular bir sonraki sınavda yine çıkıyormu yoksa sürekli yeni sorularmı hazırlanıyor?
Sadece bugüne kadar çıkmış sınav sorularına yönelik çalışsak başarılı olabilirmiyiz. Yoksa her sınavda farklı açılardanmı sorular geliyor. Bu konuda bilgisi olanlar varmı ?
Sınavda çıkan sorular
Re: Sınavda çıkan sorular
Kitabında ne varsa ona çalış derim en temel bilgileri almaya bak ünitlerin sonlarındaki konu özetlerini iyi öğren zaten sorular çok basit bunlara çalıştığın taktirde başarılı olursun
aynı soruların çıkacağını sanmıyorum
kitapçıktaki testlerin tümünden en az bi 3 4 tanesi falan çıkıyo ama 

Take me to the deep oceans!
aynı sorular çıkmaz ama birbirine yakın sorular çıkar kitaptan anlamıyorsan sesli anlatım videoları oradan çalış çok daha iyi anlaşılmasını sağlıyor.
Mutlak aynı soruları arka arkaya sormazlar ama her sıvan için hazır soruları karıştırıp soruyorlardır mutlaka. En azından öss gibi kasmıyorlardır.
Ehliyet sınavına soruları ezberleyerek girmiştim gerçi o şekildede öğreniliyor ama oku oku nereye kadar yahu neyse ben çıkan temel soruları ezberlemeye devam edeyim. 3,5 tanesi çıksa bikaçtanede doğru atarsam kurtarırım herhalde.
Ehliyet sınavına soruları ezberleyerek girmiştim gerçi o şekildede öğreniliyor ama oku oku nereye kadar yahu neyse ben çıkan temel soruları ezberlemeye devam edeyim. 3,5 tanesi çıksa bikaçtanede doğru atarsam kurtarırım herhalde.
2007-2008 Öğretim yılı 2.Dönem sınavı
TÜRK EDEBİYATI 1
1-Duyguları,düşünceleri,olayları söz veya yazı ile güzel ve etkili bir biçimde anlatma sanatına ne denir?
A)Tiyatro B)Resim C)Müzik D)Edebiyat
2008-2009 Öğretim yılı 2.Dönem sınavı
TÜRK EDEBİYATI 1
1- Aşağıdakilerden hangisi duyguları, düşünceleri, olayları söz veya yazı ile güzel ve etkili bir biçimde anlatma sanatına verilen isimdir?
A)Resim B) Mimari C) Müzik D)Edebiyat