Merhaba arkadaşlar
Bu 2009-2010 eiğitim öğretim yılında 4 yıllık sisteme geçilmesi ve mezuniyet kredisinin 144 ten 192 ye yükselmesi çok kötü oldu benim mezun olabilmem için 46 krediye istiyacım var bu yapılacak olan ek sınavda 44 krediyi alsam 2 kredim kalacak 3 yıllık bittiği için uzayacak 192 kredi olacak çok kötü bir durum sizcede öyle değil mi benim durumumdaki arkadaşlara allah yardım etsin keşke bizim için ek birşeyler yapsalar bir şans daha verseler
3 yıllık sona eriyor
Re: 3 yıllık sona eriyor
44 kredi almak gibi bir imkanın yok, en fazla 40 kredilik ders seçebilirsin...ve geçen yıllarda 2.ek-sınav yapılmıştı bu yılda yapılabilir ama kimleri kapsar bilemem bekliycez hep birlikte görücez...
2. ek sınav mutlaka yapılmalı 3-4 kredi eksiği kalan öğrenciler mağdur edilmemelidir
evet doğru yanıldım 40 kredi alabiliyorum ama gerçekten birşeyler yapılmalı psikiloji bozucu birşey ek sınav açıldı 7-8 ağustosta ek sınav yapılacak bu beni kapsıyor ve kaydımı yaptırdım 8 kredilik açığım bu sınavdan sonra kalıyor ha derseniz ki 40 krediyi almak kolay mı , değil ama en azından tek sınavlık iş kalıyor 2009 yılı bitmeden bir az kredisi kalanlar için bir şans daha verilmeli