SOĞANLI MAH. ÇAVUŞPAŞA CAD. HÜLYA SK NO:1
BAHÇELİEVLER/İSTANBUL

ciko_seko yazdı:Sınava Gireceginiz Okul : BAHÇELİEVLER LİSESİ
Sınava Gireceğiniz Okul Adresi : YAYLA DURAĞI YILDIZLI SOKAK NO:1 BAHÇELİEVLER/
Sınava Gireceginiz İl / İlçe : BAHÇELİEVLER/İSTANBUL
tüh buraya keşke daha önce baksaydınmeloş yazdı:ciko_seko yazdı:Sınava Gireceginiz Okul : BAHÇELİEVLER LİSESİ
aboooooo bende orda girdim
şansıma uzak diye üzüzülürken metrobüs durağı yapışmış bu hafta açılmış hemen indim metrobüsten 5 dk sonra ordayım
ay bilsem önceden yazardım görüşürdük
ciko_seko yazdı:tüh buraya keşke daha önce baksaydınmeloş yazdı:ciko_seko yazdı:Sınava Gireceginiz Okul : BAHÇELİEVLER LİSESİ
aboooooo bende orda girdim
şansıma uzak diye üzüzülürken metrobüs durağı yapışmış bu hafta açılmış hemen indim metrobüsten 5 dk sonra ordayım
ay bilsem önceden yazardım görüşürdükama sanki bana öyle geliyorki önümde oturan bayan sendin
hemde 2 oturum üst üstte...
sınavın sonunda ben hocaya dedimki: cevaplar hep bb,cc,dd peşpeşe çıkıyor önümde oturan bayan da; ya evet benimde öyle oluyor yarısını değiştirdim.
bunun üzerine hoca; ilk yaptığınız kalsın silmeyin bazen öyle sorular çıkabiliyor.
acaba senmiydin, hafif balık etli sarışın bir bayandı,ve bir arkadaşı vardı esmer çok güzeldi yaw![]()
İnşşallah bir ek-sınav daha olur ve inşallah biraz sohbet etme şansımız olur...
not: çok fazla abarttım galiba önümdeki sen olmağın kesinönümde oturan bayanın bilgisayar kullanmayı bile bilmediğine eminim
![]()
![]()