mezun olmak hakında
mezun olmak hakında
selam arkdaşlar ben şimdi 3 yılık sistemde okuyorum bilindiği gibi 3 yılık sistemlerde 145 krediyle mezun oluna biliyordu... 4 yılıklar ise 192 kredi ile mezun oluyordu ... 2010 itibariyle 4 yılık sisteme geciş yapılacak.. ben yıne 145 krediyle mi mezun olacam yoksa 4 yılıktaki arkadaşlar gibi 192 krediyle mi mezun olacam .... yorumlarınız için şimdiden teşekur edeirm 

ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
Re: mezun olmak hakında
dönem şartın uyuyorsa ek sınava girsene.kredi şartı aramıyorlar 3 yıllıklar için.eğer mezun olamazsan evet 192 krediye tamamlıcaksın.hose yazdı:selam arkdaşlar ben şimdi 3 yılık sistemde okuyorum bilindiği gibi 3 yılık sistemlerde 145 krediyle mezun oluna biliyordu... 4 yılıklar ise 192 kredi ile mezun oluyordu ... 2010 itibariyle 4 yılık sisteme geciş yapılacak.. ben yıne 145 krediyle mi mezun olacam yoksa 4 yılıktaki arkadaşlar gibi 192 krediyle mi mezun olacam .... yorumlarınız için şimdiden teşekur edeirm
Ruhum Tibet'li bir rahip,kentin loş caddelerinde.Kalbim kuduz bir köpek,Pasteur'un dizlerinde!
evet sanırım 192 ye yükselecek bende seninle aynı durumdayım mezun olabilmem için 46 krediye ihtiyacım var 44 krediyi alsam bile 2 kredi açığım kalacak ek sınava girecem ama kurtarmıyor 2 kredi için 192 ye yükselecek buda bana kafayı yedirecek keşke bu durumdaki öğrenciler için birşeyler uygulasalar
Bu durumu halk eğitim müdürlüğüne bildirdim çağrı merkezine de yazdım aldığım cevabı sana yazarım umarım öyle olmaz 

işiniz zor arkadaslar 2 kredi yuzunden 1 sene beklemek cıldırtır ınsanı
umarım olumlu bır durum ortaya cıkarda mezun olursunuz

önümüzdeki aylarda mutlaka bir ek sınav daha yapılmalıdır yoksa bir çok kişi 2-3 kredi yüzünden mezun olamayacak
2. bi ek sınav olmayacaksa neden kredi şartı koşulmadı peki ?
bence olucak 
ayrıca ilk ek sınavda herkesin beklediği krediyi alması çok zor gibime geliyo şahsen ben 34 krediyi alacağıma inanmıyorum
korktuğum 3 4 dersten dolayı
acaba hocalara yalvarsak yardımcı olurlar mı
bu son şansımız olabilir 

ayrıca ilk ek sınavda herkesin beklediği krediyi alması çok zor gibime geliyo şahsen ben 34 krediyi alacağıma inanmıyorum

Take me to the deep oceans!
büyük ihtimalle 2. ek sınav olacak ama kesin bilgimiz yok tabiki ..
hocaların ınsafıyetıne kalmıs gecen sınavda ben amelıyatlı oldugum ıcın ayakta gırdım sınava ve tek oturumda 6 dersten gırmıstım sınava hoca yardım edım ıstersen dedı ben tesekkur edıp gerı cevırdım ondan oncede cografyada takıldıgım 2 soruyu sormustum soyledı saolsun:)
sız yınede derslerınızı sıkı calısın arkadaslar bu sınavların nekadar onemlı oldugunun farkındasınız elınıze gecen fırsatları degerlendırın herzaman ek sınav yapılacak dıye bırsey yok
sız yınede derslerınızı sıkı calısın arkadaslar bu sınavların nekadar onemlı oldugunun farkındasınız elınıze gecen fırsatları degerlendırın herzaman ek sınav yapılacak dıye bırsey yok
Yasemin yazdı:2. bi ek sınav olmayacaksa neden kredi şartı koşulmadı peki ?bence olucak
ayrıca ilk ek sınavda herkesin beklediği krediyi alması çok zor gibime geliyo şahsen ben 34 krediyi alacağıma inanmıyorumkorktuğum 3 4 dersten dolayı
acaba hocalara yalvarsak yardımcı olurlar mı
![]()
bu son şansımız olabilir

Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN