YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
-
- Yardımcı Asistan
YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
Arkadaşlar geçen gün başarısız olduğum dersleri gözden geçirdim tekrardan.Sonrasında bide mafiyetlerime baktım ama 2 dersimin muaf olmadığı gördüm din-8 ve turizm-2 ben diğerlerinide 3 kere seçmememe rağmen onlar muaf ama bu 2si neden muaf değil acaba??Ve diğerleri niye muafiyet olmuş 3 kere seçip onlardan 3 kere sınava girmemiş olmama rağmen??
Hz. Mevlana'ya sormuşlar "aşk nedir?" diye. Ben ol ki bilesin! demiş...
Re: YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
çünkü onlar seçmeli ders.
Seçmeli Ders adı üzerinde ister seç,ister seçme sana kalmış zorunlu değil...
Muaf olduğun dersler Ortak derslerdir yani zorunlu dersler ve 3 kere girer kalırsan muaf olursun.
Ve Alan derslerine gelirsek onlar ise alan kredini tamamladıysan daha fazlasını geçmek zorunda olmadığın derslerdir...
Seçmeli Ders adı üzerinde ister seç,ister seçme sana kalmış zorunlu değil...
Muaf olduğun dersler Ortak derslerdir yani zorunlu dersler ve 3 kere girer kalırsan muaf olursun.
Ve Alan derslerine gelirsek onlar ise alan kredini tamamladıysan daha fazlasını geçmek zorunda olmadığın derslerdir...

-
- Yardımcı Asistan
çok teşekkür ederim aydınlattığın için 

Hz. Mevlana'ya sormuşlar "aşk nedir?" diye. Ben ol ki bilesin! demiş...
ya biri bana da yardımcı olsun lütfen tesadüfen buldum burayı bidaha bulabilirmiyim bilmiyorum amaa sormak stediğim çok şey var açık lise hakkında
istenizi sorabilirsiniz yardımcı olabildiğimiz kadarıyla cevaplarızcanisim yazdı:ya biri bana da yardımcı olsun lütfen tesadüfen buldum burayı bidaha bulabilirmiyim bilmiyorum amaa sormak stediğim çok şey var açık lise hakkında
ya şimdi ben 3 yıllığa tabiyim kredileri topladım bide zaten ara sınıftan gelmiştim ama mezun olmadm 4 yıllığa geçiyomuş ya benim eski sınavlar yanar mı yoksa üzrine mi dewam edicem
-
- Acemi
üzerine devam edeceksin tabikicanisim yazdı:ya şimdi ben 3 yıllığa tabiyim kredileri topladım bide zaten ara sınıftan gelmiştim ama mezun olmadm 4 yıllığa geçiyomuş ya benim eski sınavlar yanar mı yoksa üzrine mi dewam edicem