lütfen yardım

Her Konuda Tartışabilirsiniz
yesim
Çırak

lütfen yardım

Mesaj gönderen yesim » 23 Eyl 2009, 12:38

arkadaslar ben acık lise ögrencisiyim bu yıl son yılım size bişey sormak istiyorum benim bi tanıdıkta acık lisede okuyordu bi ara beraber bilgisayar kursuna gitti sertifika aldık şimdi bi köye bilgisayar kursu vermeye yabni bi nevi ögretmen olatak gitmiş kadınlara halk egitim göndermiş kıza ulasamadım nasıl oluyor bilgisi olan varmı bana yardımcı olurmusunuz bende böyle bişey yapabilirmiyim tsk ederim

Kullanıcı avatarı
naside
Doktor
İletişim:

Re: lütfen yardım

Mesaj gönderen naside » 23 Eyl 2009, 16:05

bence halk eğitim merkezine gidersen ordan daha kaliteli cevaplara ulaşabilirsin...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com

Artık AÖF li ;)

Fays
Uzman Doktor

Re: lütfen yardım

Mesaj gönderen Fays » 23 Eyl 2009, 17:19

yesim yazdı:arkadaslar ben acık lise ögrencisiyim bu yıl son yılım size bişey sormak istiyorum benim bi tanıdıkta acık lisede okuyordu bi ara beraber bilgisayar kursuna gitti sertifika aldık şimdi bi köye bilgisayar kursu vermeye yabni bi nevi ögretmen olatak gitmiş kadınlara halk egitim göndermiş kıza ulasamadım nasıl oluyor bilgisi olan varmı bana yardımcı olurmusunuz bende böyle bişey yapabilirmiyim tsk ederim
Halk eğitim merkezinin ve bazı özel kurumların verdiği kurslar var. bunun için halk eğitime ya da bulunduğun bölgedeki kurs veren özel kurumlara danışmalısın.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön