2010 :(
Re: 2010 :(
forumu incelersen birçoy arkadaş var açıktan bitirip üniversiteye giden onların beyni bizimkinden kat kat fazla değilya sonuçta çalışırsan girersin
malum öss sistemi degişti gecen halk egitimde ki hoca işiniz daha da zorlastı dedi acıkcasıbiraz moralim bozuldu
hiç birşey ne zorlaştı nede kolaylaştı bence herşey aynı çalışan adam her türlü kazanır
Başka sistem olsa çalışmadan geçebilecekmiyiz hayır,eski sistem olsa ne olcak, ne sistem olsa ne olcak. Kafamızı boş şeylerle doldurup bizleri caydırmak isteyenler olabilir soğutmak isteyenler olabilir bunlara hiç kafanızı takmayın bilende bilmeyende atıyor tutuyor herşey teferruat önemli olan istemek, yılmadan çalışmak, ve başarabileceğine inanmak

Başka sistem olsa çalışmadan geçebilecekmiyiz hayır,eski sistem olsa ne olcak, ne sistem olsa ne olcak. Kafamızı boş şeylerle doldurup bizleri caydırmak isteyenler olabilir soğutmak isteyenler olabilir bunlara hiç kafanızı takmayın bilende bilmeyende atıyor tutuyor herşey teferruat önemli olan istemek, yılmadan çalışmak, ve başarabileceğine inanmak

haklısın önce inanacaksın sonra zaten başaracaksın
arkadaşlar hiçbi zman umudunuzu yitirmeyin unutmayın ki biz bire bir ders görmeden kendi kendimize öğretmen olarak lise bitirmeye çalışıyoruz diğerlerinden farklıyız çalıştıgımız zmaan herseyi yaparız yeterki çalışalım ve umudumuzu kaybetmeyelim allah yardımcınız olsun inş ben simdiden öss ye çalışmaya başladım büyük bi azimlee sizde öle yapın insanlar çok şey sölüyolar önemli olan kendimize olan güvenimiz
bende bu sene sınava giricm calışmaya simdiden basladm? ama tam nasıl calışmam gerektiğini bilmiyorum,siz nasıl çalışıyorsnz arkadaslar össye?

sanırım sende benim gibi evde çalışıp giriceksin sınava ..yagmur yazdı:bende bu sene sınava giricm calışmaya simdiden basladm? ama tam nasıl calışmam gerektiğini bilmiyorum,siz nasıl çalışıyorsnz arkadaslar össye?
arkadaslar 121 kredım var sosyal bilimler agustosta mezun olucaklardanım bnde.öss ye hazılanıorum son denemeden aldığım ygs puanı 400 dershane sözel 1.yim......
kimseyı kafanıza takmayın unutmayın ben 2.denemede 1.liği kaptım ve benım gerimde olan herkes örgun lisede okuyor..............
kimseyı kafanıza takmayın unutmayın ben 2.denemede 1.liği kaptım ve benım gerimde olan herkes örgun lisede okuyor..............