arkadaşlar ben ilk olarak 2007 de açık ögretim lisesine kayıt oldum.
sonra 1 yıl ara verdim..
ve ardından tekrar kayıt oldum .. bu sefer 2 yıl üniversite imkanım oldugu için mesleki açık ögretime kayıt yaptırdım..
1 sene mesleki okul okudum.. ve bölümümden memnun degilim.. üstelik mesleki liselerin ardından direk üniversiteye geçiş hakkıda kaldırıldıgı için o bölümü okumanın bir anlamı olmadıgına karar verdim..
ıspartada yaşıyorum ve istedigim bölümler yok..
ve istemedigim bölümüde okumak istemiyorum.
müziğe ilgim var,yeteneğim var..
ve müzikle ilgili bi bölüm var mı açık öğretimde ?
güzel sanatlar ile ilgili ?
gidebileceğim bir bölüm,bir alan?
bana ne önerirsiniz,neler yapmam gerekiyor..
kayıt yenilemeyi yapmadan okula başlamadan bu sorunumu çözmek istiyorum..
yaşım 19 ve bu sefer gerçekten istedigim bölümü okumak istiyorum.
yardımcı olursanız minnettar kalacağım..
teşekkür ederim..
EDİT : liseyi 4 yılda degilde 2,5 yılda bitirme diye birşey duydum,onun aslı nedir,ben yararlanabilirmiyim ?
Açık ögretim ve MÜZİK !
Re: Açık ögretim ve MÜZİK !
açıköğretimde güzel sanatlar lisesi yok bence sen okuduğun bölümden memnun değilsen normal düz liseye geçiş yap üniversite sınavına gir konservatuarın istediği puanı yaparsan yetenek sınavlarına girersin yeneğimde var diorsun kazanırsan istediğin hayatı yaşayabilirsin ... 2.5 yılda bitirme olayına geince yılda 3 sınav var 30 kredilik bi tanesi 192 krediye ulaşman lazım onuda sen hesapla.ama şunuda söyliyeyim mesleki açık lise 2.5 bitirme imkanın yok meslek dersi gördüğün için en az 4 yıl okumak durumundasın..
Re: Açık ögretim ve MÜZİK !
bugün okulla görüştüm.. düz liseye geçiş hakkım bitmiş.. tam olarak 7 dönem okumuşum..
evet maalesef mesleki liseyi bitirme zorunlulugum var şuan.
ve bitincede direk konservatuara.
sagol bilgiler için.
evet maalesef mesleki liseyi bitirme zorunlulugum var şuan.
ve bitincede direk konservatuara.
sagol bilgiler için.