Yardimmmm???????? Açiköğretim'e kayit
Merhaba arkadaşlar üniversiteden kaydini silen öğrenci açiköğetim'e başvurabilir mi? öss ek yerleştirmeden yararlanabilir mi? Arkadaşim ilk tercihte yerleşmiş ama ön kayit yaptiktan sonra kaydini silmiş ösym sitesinde giriş yaptiğinda ek yerleştirme hakki yoktur diye sisteme giriş yapamamiş acaba açiköğretim için nasil başvuru yapilir hangi web siteden yapilir kaydini silen öğrenci açiköğretime kayit yapabilir mi yaparsa nasil yapar. Acil::yardim:::
N o t ::şimdi lise diplomasini almiş yaninda:::acaba açiköğretim burosunda direk kayit olabilir mi veya açiköğretim sitesinde::::..26 ekim aof kayitlari var acaba oraya yapabilir mi?
Yardimmmm???????? Açiköğretim'e kayit
Re: Yardimmmm???????? Açiköğretim'e kayit
Bildiğim kadarı ile, ÖSS'de en az 145 puan alan herkes AÖF'ye kaydını yaptırabilir. yeni lisans bölümleri için ise 160 puan barajı var sanırım. ama arkadaşının durumu biraz karışık,bence bulunduğu şehirdeki AÖF bürosunu ya da direk Anadolu üniversitesini aramalı ya da bizzat başvurarak bilgi almalı.JoQeR yazdı:Yardimmmm???????? Açiköğretim'e kayit
Merhaba arkadaşlar üniversiteden kaydini silen öğrenci açiköğetim'e başvurabilir mi? öss ek yerleştirmeden yararlanabilir mi? Arkadaşim ilk tercihte yerleşmiş ama ön kayit yaptiktan sonra kaydini silmiş ösym sitesinde giriş yaptiğinda ek yerleştirme hakki yoktur diye sisteme giriş yapamamiş acaba açiköğretim için nasil başvuru yapilir hangi web siteden yapilir kaydini silen öğrenci açiköğretime kayit yapabilir mi yaparsa nasil yapar. Acil::yardim:::
N o t ::şimdi lise diplomasini almiş yaninda:::acaba açiköğretim burosunda direk kayit olabilir mi veya açiköğretim sitesinde::::..26 ekim aof kayitlari var acaba oraya yapabilir mi?
En son Fays tarafından 06 Eki 2009, 18:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
teşekkür ederim 

Ayrıca bu linkten de kapsamlı bilgi alabilirsiniz; http://aofkayit.anadolu.edu.tr/JoQeR yazdı:teşekkür ederim
gerçekten sağolun