SSK ' nın devam etmesi için... ? Acil ! :/

Her Konuda Tartışabilirsiniz
keremaciroglu
Acemi

SSK ' nın devam etmesi için... ? Acil ! :/

Mesaj gönderen keremaciroglu » 12 Eki 2009, 16:41

Merhaba arkadaşlar.ben önümüzdeki günlerde reşit olacagım ve bugune kadar annem sayasinde yararlandıgım sigortadan artık yararlanamayacagım.araştırdım ve açıklise 20 yaşına kadar öğrenci belgesi ile ssk 'dan yararlanmamızı sağlıyormuş.ben öğrenci belgemi bugun aldım . fakat nereye başvuracağım . avcılar/isTanbul'da yaşıyorum . bu civarda ssk müdürlüğü nerede var ?:S yardımcı olursanız sevinirirm.

Fays
Uzman Doktor

Re: SSK ' nın devam etmesi için... ? Acil ! :/

Mesaj gönderen Fays » 12 Eki 2009, 17:50

keremaciroglu yazdı:Merhaba arkadaşlar.ben önümüzdeki günlerde reşit olacagım ve bugune kadar annem sayasinde yararlandıgım sigortadan artık yararlanamayacagım.araştırdım ve açıklise 20 yaşına kadar öğrenci belgesi ile ssk 'dan yararlanmamızı sağlıyormuş.ben öğrenci belgemi bugun aldım . fakat nereye başvuracağım . avcılar/isTanbul'da yaşıyorum . bu civarda ssk müdürlüğü nerede var ?:S yardımcı olursanız sevinirirm.
Halk Eğitim merkezine sağlık karnen ve öğrenci kimlik kartınla giderek,sağlık karnenin arkasına 'AÖL öğrencisi olduğunu' işletiyorsun. ve hastaneye gidince o kısmı göstererek bedava muayene oluyorsun.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön