selamun Aleyküm
selamun Aleyküm
arkadaşlar ben bu sene açıköğretime kaydoldum,öğrenci durumum aktifleşmemiş ve birde ders seçimi yapamıyorum.....
alanım genel kültür,lütfen yardım.....
alanım genel kültür,lütfen yardım.....
Re: selamun Aleyküm
cevb vern yokmu??????????
kasımın ilk haftasına kadar bekliyoruz arkadaşlar ondan sonra ders seçebileceğiz
teşekkürler bilgi için....JoQeR yazdı:kasımın ilk haftasına kadar bekliyoruz arkadaşlar ondan sonra ders seçebileceğiz
ya bi an önce aktif olunsada kitablarımızı alsak bilgisayardan çalışmayı sevmiyorum neden bukadar bekliyoz
Olacak arkadaslar joqer arkadasımızın dedigi gibi kasımın ilk haftası fln olr.
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
nasıl olacak bizde normal lise gibi değil miyiz onlar derslere başladı.aslında kayıt olduğun zaman kitapları vermeleri gerekiyo zaten seneler kaybetmişiz bide onlardan aylar sonramı başlayalım
Oda onun ayrıcalıgıılgın yazdı:nasıl olacak bizde normal lise gibi değil miyiz onlar derslere başladı.aslında kayıt olduğun zaman kitapları vermeleri gerekiyo zaten seneler kaybetmişiz bide onlardan aylar sonramı başlayalım

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
evet bizim halk eğitim bazı konularda kendince ayrıcalık sağlamaya çalışıo heralde 

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
tuttumbayan_esinti yazdı:evet bizim halk eğitim bazı konularda kendince ayrıcalık sağlamaya çalışıo heralde

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
tm olurbayan_esinti yazdı:tutcan tabi doğruya doğru..

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..