İlk sorum kitabları daha almadım ama bu çalışma işi nasıl olacak her kitabın heryerinimi okuyacağız? yani tavsiye ettiğiniz başka yardımcı kitablar varmı? forumlarda genelde murat yayınları en iyisi deniliyo?
ikinci olarak ben lisede ilk sene kaldım bu yılda aöl'e yazılmak için diplomamı istedim adam bana tasdikname verdi??? ben polis Akademisine gidecektim şimdi ben oraya gidemezmiyim ??? şartlarda okuldan atılmamış olmak diye bir şey var??? yani tasdikname ileride Üniye engelmi?
2 sorum Var arkadaşlar?
Re: 2 sorum Var arkadaşlar?
Kendi kitapları yeterlidir iyi çalışırsan sorun yok.
2.ciside bir sorun olmaz Açıköğretim lisesini bitirirsen aynı hesaba gelir.
2.ciside bir sorun olmaz Açıköğretim lisesini bitirirsen aynı hesaba gelir.
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
Ama Kayıt Esnasında Tasdikname Aldım?
Diploma ile herhangi bir örgün eğitimli okula yazıldıktan sonra çıkmak istediğinde diplomanı alamazsın tasdikname verirler tasdikname atılma vs. gibi durumlarda verilmez sadece öğrencinin kendi isteğiylede alınır ileride bi sorun olmaz açıköğretimi bitirdiğin sürece
cvbını vermiş arkadaşımEsra57 yazdı:Diploma ile herhangi bir örgün eğitimli okula yazıldıktan sonra çıkmak istediğinde diplomanı alamazsın tasdikname verirler tasdikname atılma vs. gibi durumlarda verilmez sadece öğrencinin kendi isteğiylede alınır ileride bi sorun olmaz açıköğretimi bitirdiğin süreceeser46 yazdı:Ama Kayıt Esnasında Tasdikname Aldım?

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
Teşekkürler
O halde Çalışmaya devam

Rica ederim görevimiz