lise 1 kredisi.
-
- Acemi
lise 1 kredisi.
ben lise 1 i örgün öğretimde okudum 73 kredi olarak lise 2 ye geçtim lise 2 de kaldım 73 kredi olarak 3. dönemden devammı edicem şimdi ?
Re: lise 1 kredisi.
Kalma - Geçme diye birşey yok arkadaşım.
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
-
- Acemi
yok benim normal liseden lise 1 den 73 kredim vardı o geçiyomu yani ?
Sen örgün eğitimden kaç kredin geçtiğini nasıl hesapladın karnendeki notlara bakıp mı onu anlamadım..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Acemi
ya zaten ben kredi sayesinde geçmiştim lise 1 de toplam 73 kredim vardı karnede yazıyodu.
lise 2 de de 72 kredi istiyodu 60 kredi aldım kaldım sonra açık öğretime kayıtlı oldum.
lise 2 de de 72 kredi istiyodu 60 kredi aldım kaldım sonra açık öğretime kayıtlı oldum.
Şu yüzden sordum ki uzun zamandır örgün liseler kredili sistemle eğitim vermiyor eski sisteme göre okuyormuşsun demekki anladım..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk