Arkadaşlar bu kimlik bildigimiz ögrenci kimlik belgesi mi oluo ..
Ayrıca bandrol ne oluo
Kimlik ve bandroller
Re: Kimlik ve bandroller
Evet kimlik bildiğimiz öğrenci kimliği oluyor bandrol ise öğrenciliğimizin aktifliğini belgelemek için verilen küçük yapışkan yani her öğretim yılında o yılın bandrolünü kimliğe yapıştırırlar ki örneğin dışarda bir işimiz olduğunda o yıl aktif öğrenci olduğumuz tescillenir..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
yeni baslık acmak istemedim burdan sorayım dedim,bugün kimliğimi yeniletmeye gittim sınavlara 15 gün kala gelin bandroller gelmedi dediler,kimliğini yenileyen varmı acaba? yoksa her yerdemi böyle?

Arkadaşım bende birkaç gündür soruyorum.Gelmedi diyorlar.Ankarayı aradım. Aralığı bulur dediler.Öte yandan mesleki açıköğretim sitesine baktığımda ilçeler gönderildiği yazıyor sayılarıyla beraber,ne biçim iş bende anlamadım
O öğrenci kimliğiile heryerde indirimden yaralanılıyor.Toplu taşıma araçları hariç.