Eğtimin Yaşı ile ilgili Sizin goruşleriniz
Eğtimin Yaşı ile ilgili Sizin goruşleriniz
ewet arkadaşlar aranızda benim gibi 26 sından sonra aol ye başlayıp unıversiteyide hatta nasip se orgun olarak okumayı planlayan varmı.
soru yanlış anlasılmasın merak ettiğim acaba ben cok mu geç kaldım.
yada eğtimin yaşı olmazmı
soru yanlış anlasılmasın merak ettiğim acaba ben cok mu geç kaldım.
yada eğtimin yaşı olmazmı
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
Re: Eğtimin Yaşı ile ilgili Sizin goruşleriniz
bence olmaz..hatta kesinlikle olmaz..aramızda sizin gibi azimli insanlar oldukça fazla merak etmeyin
hoşgeldiniz bu arada..azim oldukça herşey mümkündür..yolunuz açık olsun başarılar dilerim..

hoşgeldiniz bu arada..azim oldukça herşey mümkündür..yolunuz açık olsun başarılar dilerim..
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
bayan_esinti yazdı:bence olmaz..hatta kesinlikle olmaz..aramızda sizin gibi azimli insanlar oldukça fazla merak etmeyin![]()
hoşbulduk

sizede başarılar.....
Yaş 42 HEDEF= Açıköğretim Fakültesi, Sosyoloji inşallah
Başarılar dilerim.

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Bir örnektir.eagle67 yazdı:Yaş 42 HEDEF= Açıköğretim Fakültesi, Sosyoloji inşallah![]()
Başarılar dilerim.
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
bencede olmaz ben aöl ye girmeden önce 70 yaşınada girsem liseyi okuycam diyodum ama allah kısmet etti o kadar beklemem gerekmedi
azim çok önemli kimsenin lafına bakmadan azmetmek lazım

yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
benim yazıma, şekil A örnek 1eagle67 yazdı:Yaş 42 HEDEF= Açıköğretim Fakültesi, Sosyoloji inşallah![]()
Başarılar dilerim.

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
Teşekkür Ederim Canım Kardeşlerim benim Sizleri seviyorum. 

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
eyw abi bizde senieagle67 yazdı:Teşekkür Ederim Canım Kardeşlerim benim Sizleri seviyorum.

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
GERCEKTEN BASARININ SIRRI AZİM SİZLERİ TEBRIK EDERIM BASARMISINIZ
En son MELEİM tarafından 23 Kas 2009, 20:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MELEİM yazdı:YA BU SİTEDE BÖYLE AZIMLI İNSANLAR VARKİ BAZEN KENDIMDEN UTANIYORUM CÜNKÜ 17 YASINDAYIM BASARABİLİRMIYIM DİYE DÜSÜNÜYODUM AMA ARTIK BASARMAM GEREKTIGINI ANLADIM CÜNKÜ BU ARALAR ALLAH BENİ SINIYO BU KADAR ÜZÜNTÜYÜ NASIL KALDIRDIM BİLMİYORUM AMA ARTIK BASARICAM BU YAZILARIDA OKUDUM Kİ BASARMAM GEREKTIGINE İNANIYORUM SİZ BANA KİMSENIN DER VEREMEYECEGI BI DERS VERDİNİZ COK TESEKKÜR EDERİMeagle67 yazdı:Yaş 42 HEDEF= Açıköğretim Fakültesi, Sosyoloji inşallah![]()
Başarılar dilerim.
[/quotMELEİM yazdı:YA BU SİTEDE BÖYLE AZIMLI İNSANLAR VARKİ BAZEN KENDIMDEN UTANIYORUM CÜNKÜ 17 YASINDAYIM BASARABİLİRMIYIM DİYE DÜSÜNÜYODUM AMA ARTIK BASARMAM GEREKTIGINI ANLADIM CÜNKÜ BU ARALAR ALLAH BENİ SINIYO BU KADAR ÜZÜNTÜYÜ NASIL KALDIRDIM BİLMİYORUM AMA ARTIK BASARICAM BU YAZILARIDA OKUDUM Kİ BASARMAM GEREKTIGINE İNANIYORUM SİZ BANA KİMSENIN DER VEREMEYECEGI BI DERS VERDİNİZ COK TESEKKÜR EDERİMdiablo_57 yazdı:bayan_esinti yazdı:bence olmaz..hatta kesinlikle olmaz..aramızda sizin gibi azimli insanlar oldukça fazla merak etmeyin![]()
benden 9 yaş küçüksün ve ben senin yaşında olabilseydim hiç bişey düşünmez ve var gücümle kendimi okula verirdim
çünku benim oyle bir şansım olmadı ta kı bu yaşıma kadar eğer onunde ciddi bir engel yoksa bır an bile düşünme okumana bak
EWET DEVAM ETMEYE KARAR VERDIM SON ANDA SINAVLARA GIRDIM CÜNKÜ LİSEDEYKEN OKULUN KIYMETINI BILEMEDIM ACIKLISEYE KAYIT OLDUM BU SNE AMA DEVAM ETMEMEYE KARA VERDİM SINAVLARIM VARDI BU HAFTA ARKİLERIM BENI OKULA GÖTURMEK ICIN GELMISLER SAGOLSUNLAR BENDE GITTIM SON ANDA ARKILERIM KURTARDI BENI