BANDROLLERE DİKKAT

Her Konuda Tartışabilirsiniz
eagle67
Uzman Doktor

BANDROLLERE DİKKAT

Mesaj gönderen eagle67 » 24 Kas 2009, 13:25

Hem den aldığım 2009-2010 bandrolün de mürekkepten midir nedir hafif silinme oldu .Benim bandrolü pvcnin üstüne yapıştırdılar ondanmı acaba? siz yinede dikkatli muhafaza edin. gerçi hem e de ,eğitekede sordum - birşey olmaz dediler ama neme lazım. :?

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

eagle67
Uzman Doktor

Re: BANDROLLERE DİKKAT

Mesaj gönderen eagle67 » 24 Kas 2009, 16:25

Egiteke telefon açtım(Benden bıktılar zaten :mrgreen: ) Oradaki görevli dediki-En kısa zamanda halk eğt merkezine gidin gerkeni yapsınlar.Bende fırladım gittim. narrrtık yyyepyeni bir bandrolüm var nevvet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JoKeR
Doçent

Mesaj gönderen JoKeR » 24 Kas 2009, 16:33

bandrol ne işe yarıyor ne zaman veriliyor bana vermediler öğrenci kimliği de var mı ???

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 24 Kas 2009, 17:11

Kayıt olduğun Halk eğitimmerkezine git ,Kimliği ni ve bandrolünü al.Kimlik Sınava girerken gerekiyor.Birde öğrenci indirimi olan yerlerde geçiyor.(Toplu Taşımada geçmiyor.)Bu yıl ki bandroller mor renk üzerinde 2009-2010 öğr. yılı yazıyor.Yani o dönem okuduğunu gösteriyor.Hadi kolay gelsin.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

DeathNote
Doktor

Mesaj gönderen DeathNote » 24 Kas 2009, 17:56

Hayırlı Olsun , Teşekkür Ederiz Baba Haber Verdiğin İçin Yarın Onuda Alim. :wink:
Nice Güzellere Baglandım Kaldım,
Ne Bir Vefa Gördüm Ne Fayda
Buldum..
Her Türlü İsteğim Topraktan Aldım,
Benim Sadık Yarim Kara topraktır!! > Âsık Veysel
<

yagmur
Uzman

Mesaj gönderen yagmur » 24 Kas 2009, 23:10

ben ne zmn hem gitsem henüz bandroller gelmedi sınavlara 15 gün kala gelicek deniliyo:S bi türlü yenileyemedim bandrolümü :(
Resim

Kullanıcı avatarı
bayan_esinti
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bayan_esinti » 25 Kas 2009, 00:12

ben çok şükür hallettim o işi.kaç sefer aradım daha gelmedi dediler hep.sanki ilk kez bu kadar gecikti bandroller.ama sonunda onuda kafamdan sildim
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 25 Kas 2009, 10:11

Aslında olay şu- Herşey tamam olsun birileri kıllık yapıp bizim moralimizi bozmasın.Örneğin sınava gireken Nüfus Cüzdanı ile sınav giriş belgesi yeterli deniyor,çıkıyor gıcık bi r salon veya bina başkanı -hayır öğrenci kimliğide lazım.Cep telefonu gibi mesela,bir okula gidiyorsun,diyorlar- kapatın yanınızda dursun sonraki dönem ötekisine gidiyorsun-Hayır yasak, bende neyaptm... sınav günü yanıma cep mep almıyorum..Sizler haklısınız arkadaşlar bilmeyebilirsiniz. Omasada oturan...meeemur sizi ikaz edecek,kimliğinizi alın ,bandrolünüzü alın diye :!: Ne iş yapar o orada :?: Ben dün önce egiteki aradım oradaki görevli beni ikaz edince Hem e gittim dedimki-Siz bu bandrolü yanlış yere yapıştırdınız..lütfen değiştirin...o kadar. ve pvc mi söktüm içeriye yapıştırdım.Sınava girdiğm zaman kimse birşeydiyebilirmi..diyemez .Şimdi diyeceksiniz ki ooo abi ne kadar mühimmiş ya.Aman arkadaşlar Bu ülkede yaşadıkça herzaman oto kontrol içinde olun,çünkü Aziz Nesin Yaşar ne Yaşar ne yaşamaz diye bir oyun yazmış haa birde yıllarca hapse atılıp PARDON denilen insanlar vaaaar.Adam tam Açıkliseyi bitirecekken Geometri1-2 yi katmak vaar.Ben 3 üncü dönemimde Coğrafya 3 ü seçmişken 1 kredi indirp Ç.DünyaT.Tarihi deersi almama yolaçmak vaaar.Yeni kayıt olmuş öğrencileri henüz sisteme girememek ve 1 ay içinde sınava sokmak vaaar...ahhhh ahhh :oops:
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

yagmur
Uzman

Mesaj gönderen yagmur » 25 Kas 2009, 10:57

bende bugün bi daha gidicem inş alabilirim ya :(
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön