YENİ KAYIT OLAN (ÖN KAYIT DURUMUNDAKİ) ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN D
YENİ KAYIT OLAN (ÖN KAYIT DURUMUNDAKİ) ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN D
2009-2010 eğitim-öğretim yılı I. dönem yeni kayıt (10 Ağustos-02 Ekim 2009 tarihlerinde) okulumuza kaydını yaptıran ve önkayıt durumunda olan (incelemesi ve veri girişi yapılan) öğrencilerimizden bir kısmının durumu aktif hale gelmiştir. AKTİF hale gelen ve ders seçme işlemi yapacak öğrencilerimizin, öncelikle ortak ve alan derslerinden ders seçmesi, daha sonra (ihtiyaç varsa) seçmeli derslerden ders seçmesi gerekmektedir. Ders seçimi ile ilgili web sayfamızdan, Halk Eğitimi Merkezlerinden ve 0312 444 83 83 nolu Çağrı Merkezimizden bilgi alabilirsiniz. Ders seçimlerini yapan öğrencilerimiz, Halk Eğitimi Merkezlerinden kitaplarını alabilirler. Durumu "Ön Kayıt" gözüken öğrencilerimizin işlemleri (dosya inceleme ve veri girişi) devam etmektedir. İşlemi biten öğrencilerimizin durumu daha sonra Aktif hale getirilecektir.
Re: YENİ KAYIT OLAN (ÖN KAYIT DURUMUNDAKİ) ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN D
Teşekkürler Bu Durumdaki Öğrenciler İçin Yararlı Bilgi.
Nice Güzellere Baglandım Kaldım,
Ne Bir Vefa Gördüm Ne Fayda
Buldum..
Her Türlü İsteğim Topraktan Aldım,
Benim Sadık Yarim Kara topraktır!! > Âsık Veysel <
Ne Bir Vefa Gördüm Ne Fayda
Buldum..
Her Türlü İsteğim Topraktan Aldım,
Benim Sadık Yarim Kara topraktır!! > Âsık Veysel <
Re: YENİ KAYIT OLAN (ÖN KAYIT DURUMUNDAKİ) ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN D
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 7 AOL'de Okuduğu Dönem : 1
Toplam Kredi : 152 Ortak Kredi : 79
ya arkadaslar ben yeni aktif olmusum.benim sorum su ben ossye girebilme ihtimalm varmi acaba ocaktaki sinavda derslerimi verip mezun olabilirmiyim şimdiden tesekkurler bu arada benim gibi aktif olanlar varmi kac kred geldi ayy cok heyecanliyim
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 7 AOL'de Okuduğu Dönem : 1
Toplam Kredi : 152 Ortak Kredi : 79
ya arkadaslar ben yeni aktif olmusum.benim sorum su ben ossye girebilme ihtimalm varmi acaba ocaktaki sinavda derslerimi verip mezun olabilirmiyim şimdiden tesekkurler bu arada benim gibi aktif olanlar varmi kac kred geldi ayy cok heyecanliyim