DERS SECİMİ
DERS SECİMİ
selam arkadaslar bugun halk egitimine gittim kendimiz yapacakmişiz ders secimini ilk ders sececegim ama nasil yapilir bilmiorum.genel kultur ogrencisiyim sosyal bilimlere gececegim ders secimini nasıl yapacagim yardim edin ne olurr 

Re: DERS SECİMİ
Benim ders seçimi ile ilgili bir yazım var onu okuyunuz isterseniz. 

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
nerde? link gonderirsen sevinirim arkadasim
Bu sitede başlıklarda ORTAK DERS ALAN SEÇMELİ DERS NEDİR diye bir yazı yazdım. o dur.
Şimdi
1- Şifreni ve öğrenci numaranı gir ve sayfanı aç
2- Alan bölüm değiştireceksen(ALAN DEĞİŞTİRME) yi tıkla
3- Bu bittikten sonra (DERS SEÇME ) yi tıkla butonlar çıkacak yani bu dönem seçceceğin dersler çıkacak
4-Önce zorunlu ve alan derslerini seç ama toplamı 30 kredi olsun.
Ders seçme ile ilgili yardım linkide var orayıda inceleyebilirsin AÖL sitesinde. başarılar diliyorum.
Şimdi
1- Şifreni ve öğrenci numaranı gir ve sayfanı aç
2- Alan bölüm değiştireceksen(ALAN DEĞİŞTİRME) yi tıkla
3- Bu bittikten sonra (DERS SEÇME ) yi tıkla butonlar çıkacak yani bu dönem seçceceğin dersler çıkacak
4-Önce zorunlu ve alan derslerini seç ama toplamı 30 kredi olsun.
Ders seçme ile ilgili yardım linkide var orayıda inceleyebilirsin AÖL sitesinde. başarılar diliyorum.

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
peki sagol sosyal bilimler yaptim bolumumu alan kredisi 20 bu ocakda girecegim sinada kac puan eklenir 20 olan alan kredisinin ustune??
o ancak sınavdan sonra belli olur kac kredi aldıgınezgi_24 yazdı:peki sagol sosyal bilimler yaptim bolumumu alan kredisi 20 bu ocakda girecegim sinada kac puan eklenir 20 olan alan kredisinin ustune??
tamam neri doğru söyledi 

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.