Hangi Üniversite
Re: Hangi Üniversite
Yollarına serilirim senin. kardeşim, bacım, küçüğüm benim benim çocuğumda yok bir karıcığım var onuda çok seviyorum sevindim kararından döndüğüne
seninde beni bir abi olarak abul ettiğin için teşekkür ederim.Şimdi birşeyler yeyip dersime çalışmam lazım.Dua edeceğim sana....

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
daha ben ders felan calısmadım hafta sonu 2 sınav daha var ne yapacaksam sana kolay gelsın abı
pazar günü ygs denemesı var bakalım nolcak.....
benim dershanenın ya ygs denemesı......
Bende milliyet gazetesinin deneme sınavlarına katılıyorum.Ygs123456 ve lys 1 yaptım. o ygs sonucu gerçek olsa şimdi aöf yi kazanmıştım am bunlar deneme tabii. 

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
ya varya ben ne yapacaksam sınavdaya bıde bendekı kıtapların üstünde mat1 mat 2 felan yazıyor hepsınemı calıscaz
eagle bnde katıldım o sınava ygs3 ten 402 aldım
benimde en yüksek puanım ygs-4 =186 yeter bize boşver.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
bn ygs3 de 410 hedeflıyorum... hedefler çok buyuk cunku benım..... lys sınavlarını daha olmadık..... ama genelde en az ham 445 hedeflıyorum......
Yaparsın sen...biz bakma işte 12 eylül bilmemne derken okuyamadık.. şimdi bu imkanları değerlendiriyoruz.Üstün başarılar diliyorum sana 

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
kırıkkale üniverstesinin her bölümü benim için uygun ne iş olsa yaparım gibi bişey yani ne bölüm olsa okurum

"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..