lütfen yardım edin
lütfen yardım edin
Arkadaslar meraba ben bu yıl yeni kayıt oldum ama hala ön kayıt öğrencisiyim,kaydım aktif olmadı.Cevremde herkes aktif bi ben değilim ne yapmam lazım cagrı merkezini aradım halk egitime gittim bekleyin diyorlar bekle bekle sinirim bozuluyo millet neredeyse calışmasını bitirdi ben hala kitap alıcamda ders seccemde calışıcam bi akıl verin ne yapmalıyım
Re: lütfen yardım edin
Siz kaydınızı Kayıtlar başladıktan sonra ne zaman yaptırdınız?
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
benimde durumum hala önkayit 

kayıtlar basladıktan 1 hafta sonra oldum ama hala yok ön kayıtım:(
bende ön kayıtım ama benimkinin sebebi eksik evrak olması tamamladım verdim bekliyorum... yoksa 23 kasım aktiftim..
ewt gerçekten gecikmiş........
bu gun yarın olman gerekiyor 38 gun kaldı cunkucennet yazdı:Arkadaslar meraba ben bu yıl yeni kayıt oldum ama hala ön kayıt öğrencisiyim,kaydım aktif olmadı.Cevremde herkes aktif bi ben değilim ne yapmam lazım cagrı merkezini aradım halk egitime gittim bekleyin diyorlar bekle bekle sinirim bozuluyo millet neredeyse calışmasını bitirdi ben hala kitap alıcamda ders seccemde calışıcam bi akıl verin ne yapmalıyım
Benmde hala ön kayıt valla napıcaz bilmiorum 

BetüL & KenaN
Geçermi 460 gün =)
O ŞİMDİ ASKER
Geçermi 460 gün =)
O ŞİMDİ ASKER
onaylanmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş durumum aktif artık
sabahtan gittim hemen derslerimi secip kitaplarımı aldım çok mutluyummmm biraz gec oldu ama onaylandı
artık sıkı sıkıya calışmam lazım cok az zamanım var 

allah allahhh benim hala önkayit yaa anlasildi bu dönem gitti benim
yok sheker gitmedi bak gör 

bnmde hala aynı valla sinirimi çagrı merkezinden çıkarıorum lanetler olsun açık liseye 

BetüL & KenaN
Geçermi 460 gün =)
O ŞİMDİ ASKER
Geçermi 460 gün =)
O ŞİMDİ ASKER
merak etmeyin inşallah bi kaç güne oluruz o zaman sevinç çığlıkları atarız beraber

inşallahhhhhhhhhhhhh
herkeze mrb benim aölde 3. dönem yalnız ders seçmlerde ilk 2 dönem acemilik çektim şimdide sıralamaları karıştırdım ortak dersler var daha onlardan muhaf olmama gerekiyo muhaf olmk içinde 3 dönem aynı dersi seçmek gerekiyo onu seçelim diye alan dersleri açıkta kalıyo yardımcı olursanız çok makbule gece sayılı gün kaldı
:(:(