Kitaplar Hakkında Cok Onemli LUTFEN Yardım !

Her Konuda Tartışabilirsiniz
necowa
Acemi

Kitaplar Hakkında Cok Onemli LUTFEN Yardım !

Mesaj gönderen necowa » 12 Ara 2009, 11:39

Merhaba arkadaslar ben 7.donemdeyim ve Matematik 4 dersini aldım. Ama aöl meb sitesinde ki konularla kitaptaki konular tamamen farklı . Bana gelen kitapta diziler,seriler,binom,olasılık,permütasyon vs. birsürü konu var. Ama sitede yalnız Trigonometri,Logaritma,Karmasık Sayılar yazılıydı.. Simdi ben hangisine çalışıcam ? Geçen sene de böyle oldu ve ben bu yüzden 35 almıştım :( LUTFEN YARDIM EDİN !!!

Ayrıca "Kapağında Matematik 3 yazılı olan ders notunun 1.ünitesi Matemetik 4 olarak 2.ve 3. Üniteleri Matematik 5 olarak okutulacaktır." Ne demek ya anlamadım bi türlü. Yani Matematik 4 yazan kitapta yalnız 2. ve 3. üniteye mi çalısıcam ?

necowa
Acemi

Re: Kitaplar Hakkında Cok Onemli LUTFEN Yardım !

Mesaj gönderen necowa » 12 Ara 2009, 22:08

Kardesim cok sagol. Yalnız ben bu cagrı merkezini aradıgımda bir türlü operatore baglanamıyorum.Artık yüzyüze gorusebileceğimiz biri baglanmıyo mu ya da ben mi yapamıyorum ? Nasıl yapıcam bunu acaba bilen var mı ?

diablo_57
Doktor

Mesaj gönderen diablo_57 » 12 Ara 2009, 22:42

necowa yazdı:Merhaba arkadaslar ben 7.donemdeyim ve Matematik 4 dersini aldım. Ama aöl meb sitesinde ki konularla kitaptaki konular tamamen farklı . Bana gelen kitapta diziler,seriler,binom,olasılık,permütasyon vs. birsürü konu var. Ama sitede yalnız Trigonometri,Logaritma,Karmasık Sayılar yazılıydı.. Simdi ben hangisine çalışıcam ? Geçen sene de böyle oldu ve ben bu yüzden 35 almıştım :( LUTFEN YARDIM EDİN !!!

Ayrıca "Kapağında Matematik 3 yazılı olan ders notunun 1.ünitesi Matemetik 4 olarak 2.ve 3. Üniteleri Matematik 5 olarak okutulacaktır." Ne demek ya anlamadım bi türlü. Yani Matematik 4 yazan kitapta yalnız 2. ve 3. üniteye mi çalısıcam ?

bence forumdakıne çalış matemetik 4 yazanı indir

cikcikgribi
Uzman

Mesaj gönderen cikcikgribi » 08 May 2010, 14:40

necowa yazdı:Merhaba arkadaslar ben 7.donemdeyim ve Matematik 4 dersini aldım. Ama aöl meb sitesinde ki konularla kitaptaki konular tamamen farklı . Bana gelen kitapta diziler,seriler,binom,olasılık,permütasyon vs. birsürü konu var. Ama sitede yalnız Trigonometri,Logaritma,Karmasık Sayılar yazılıydı.. Simdi ben hangisine çalışıcam ? Geçen sene de böyle oldu ve ben bu yüzden 35 almıştım :( LUTFEN YARDIM EDİN !!!

bende bu sorunun cevabını öğrenmek istiyorum

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön