alan kredisini ayrı olarak mı verices ltfen yardım bu konuda
-
alan kredisini ayrı olarak mı verices ltfen yardım bu konuda
şimdi sorum şu toplam kredi:86 alan kredisi:24 gözüküyor.ve sitede mezuniyet için toplam kredi 192 alan krediside 80 diyor.şimdi ben toplam krediyi ayrı alan kredisini ayrı mı vericem.yani alan dersine girip diyelimki 5 kredi aldım hem alan kredisine hemde toplam krediye mi yazılıyor.yoqsa sadece alan kredisine mi yazılıyor bi açıklarsanız çok sevinicem
Re: alan kredisini ayrı olarak mı verices ltfen yardım bu konuda
Sanirim geneL kuLturdesin .. Evet normaLde ikisinide ayri oLarak vereceksin .. Ama ALan kredisinin verme zorunLuLuqunun SosyaL biLimLer boLumunde oLduqunu biLiyorum .. Yani qeneL kuLtur boLumunda ALan kredisini tamamLama qibi bi zorunLuLuk yok .. Eqer yanLisim varsa arkadasLar uyarsinLar ..kotuchocuk yazdı:şimdi sorum şu toplam kredi:86 alan kredisi:24 gözüküyor.ve sitede mezuniyet için toplam kredi 192 alan krediside 80 diyor.şimdi ben toplam krediyi ayrı alan kredisini ayrı mı vericem.yani alan dersine girip diyelimki 5 kredi aldım hem alan kredisine hemde toplam krediye mi yazılıyor.yoqsa sadece alan kredisine mi yazılıyor bi açıklarsanız çok sevinicem
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
ewt 2si ayrı alan derslerınden gelen kredıler hem alana hem toplama eklenıyor........
-
çok saoLun arkdşLar anLAdım sözel bölümündeyim bnde şimdi anladım.teşkkrler