alan kredisini ayrı olarak mı verices ltfen yardım bu konuda

Her Konuda Tartışabilirsiniz
kotuchocuk

alan kredisini ayrı olarak mı verices ltfen yardım bu konuda

Mesaj gönderen kotuchocuk » 18 Ara 2009, 23:17

şimdi sorum şu toplam kredi:86 alan kredisi:24 gözüküyor.ve sitede mezuniyet için toplam kredi 192 alan krediside 80 diyor.şimdi ben toplam krediyi ayrı alan kredisini ayrı mı vericem.yani alan dersine girip diyelimki 5 kredi aldım hem alan kredisine hemde toplam krediye mi yazılıyor.yoqsa sadece alan kredisine mi yazılıyor bi açıklarsanız çok sevinicem

SRNarin
Uzman Doktor

Re: alan kredisini ayrı olarak mı verices ltfen yardım bu konuda

Mesaj gönderen SRNarin » 18 Ara 2009, 23:35

kotuchocuk yazdı:şimdi sorum şu toplam kredi:86 alan kredisi:24 gözüküyor.ve sitede mezuniyet için toplam kredi 192 alan krediside 80 diyor.şimdi ben toplam krediyi ayrı alan kredisini ayrı mı vericem.yani alan dersine girip diyelimki 5 kredi aldım hem alan kredisine hemde toplam krediye mi yazılıyor.yoqsa sadece alan kredisine mi yazılıyor bi açıklarsanız çok sevinicem
Sanirim geneL kuLturdesin .. Evet normaLde ikisinide ayri oLarak vereceksin .. Ama ALan kredisinin verme zorunLuLuqunun SosyaL biLimLer boLumunde oLduqunu biLiyorum .. Yani qeneL kuLtur boLumunda ALan kredisini tamamLama qibi bi zorunLuLuk yok .. Eqer yanLisim varsa arkadasLar uyarsinLar ..
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91

ckurt
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ckurt » 18 Ara 2009, 23:46

ewt 2si ayrı alan derslerınden gelen kredıler hem alana hem toplama eklenıyor........

kotuchocuk

Mesaj gönderen kotuchocuk » 21 Ara 2009, 13:04

çok saoLun arkdşLar anLAdım sözel bölümündeyim bnde şimdi anladım.teşkkrler

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön