YARDIM EDİN...
-
YARDIM EDİN...
arkadaşlar banada yardım ederseniz sevinirim. ben açık ögretim lisesinde 6 dönemdir sosyal bilimler bölümünde okuyorum alan kredim 47 taplam kredim 101 ne zaman mezun olabilirm biran önce bitmesini istiyorum 2, sorum: eger daha erken bitmesi için genel kültür bölümüne geçsem ki bitermi onuda bilmiyorum bana össde zararı olurmu ünüverstede sosyal bilimler bölümlerini secebilirmiyim össye nasıl giriliyor onuda bilmiyorum lütfen yardım edin bunaldım biran önce bitmesini istiyorum ne zaman bitecek...... lütfen arkadaşlar yardım edin
Re: YARDIM EDİN...
arkadasım sen normal şartlarda en erken 2011 ocak ayında mezun olabilirsin ancak bu yıl 3.dönem sınavından sonra ek sınav yaparlarsa mezun olabilirsin ama össye başvuru yapamassın ve genel kulture fln da geçme......
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
pek bi farkı yok gerçekten üniv. düşünüyosan bölümünü değiştirme
nihayet mezun
diploma puanı:74,25

arada kı fark genel kulturden mezun olan orgun okuyamazdeerrryyaaa yazdı:pek bi farkı yok gerçekten üniv. düşünüyosan bölümünü değiştirme
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
pek bi farkı yok derken genel kültür kolay zannettikleri için dedimdiablo_57 yazdı:arada kı fark genel kulturden mezun olan orgun okuyamazdeerrryyaaa yazdı:pek bi farkı yok gerçekten üniv. düşünüyosan bölümünü değiştirme
onda 80 ortak ders zorunluluğu var
bizdede 80 alan kredi zorunlu
bende biliyorum öle olduğunu hem benim açığımı bulup ağzımın payını vereceğine arkadaşa yardımcı olsan diyorum mehmetçim

bende yazma sorunu mu var hep yanlış anlıyosun benii

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

3.dönem sınavından sonra ek sınav yaparlar mı ki? yaparlarsa bende mezun olabilirim inşallah ya...ckurt yazdı:arkadasım sen normal şartlarda en erken 2011 ocak ayında mezun olabilirsin ancak bu yıl 3.dönem sınavından sonra ek sınav yaparlarsa mezun olabilirsin ama össye başvuru yapamassın ve genel kulture fln da geçme......
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

102 kredin olsaydı eğer bu yıl sonunda mezun olabilirdin. Ancak bu şartlarda 2011 Ocak ayında mezun olabilirsin. Eğer ek sınav yaparlarsa yine bu yıl mezun olabilirsin. Fakat yapılacağını pek sanmıyorum. Genel Kültür'e geçince daha erken biter diye bir şey yok. Bölüm değiştirmeni pek tavsiye etmem.zıplayandana yazdı:arkadaşlar banada yardım ederseniz sevinirim. ben açık ögretim lisesinde 6 dönemdir sosyal bilimler bölümünde okuyorum alan kredim 47 taplam kredim 101 ne zaman mezun olabilirm biran önce bitmesini istiyorum 2, sorum: eger daha erken bitmesi için genel kültür bölümüne geçsem ki bitermi onuda bilmiyorum bana össde zararı olurmu ünüverstede sosyal bilimler bölümlerini secebilirmiyim össye nasıl giriliyor onuda bilmiyorum lütfen yardım edin bunaldım biran önce bitmesini istiyorum ne zaman bitecek...... lütfen arkadaşlar yardım edin
Kim demiş örgün okuyamaz diye? benim bir arkadaşım AÖL Genel Kültür mezunu ve Trakya Üni. Arkeoloji bölümünde okuyor. Üstelik Genel Kültür alanından mezun olanların gidebileceği bölümlerin yer aldığı kısım ÖSYM tarafından her yıl duyruluyor. Yanlış bilgi vermeyelim.diablo_57 yazdı:arada kı fark genel kulturden mezun olan orgun okuyamaz
Fays doğru söylüyor
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
-
Re: hmm!!
anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgileriniz için bu 3.dönem ek sınavını anlamadım??? onu araştırcam inş. olur.Bu sene bitirmem lagzım en azından kpss,polislik falan sınavlarına girmem lagzım.sizin söylediginiz gibi bölümümü degiştirmeyecem.192 ye daha çok var anlaşılan ooooooooooof of bitsinde yoluma devam edeyim ya
-
birde yani ben askerden yeni geldim gecen yıllarda falan yılda 2 sınav olmuyormuydu şimdi baktım sınav tarihlerine ocak,mayıs,agustos olmak üzere toplam yılda 3 sınav açılıyormuş yani öyle gördüm yanlış okumamışsam. bu 3 sınava herkes girebiliyor galiba bu ek sınavlar ne zaman oluyor herkes girebiliyor mu ??? tşk bilgiler için...
sen 3.sınava girersin merak etme ek sınav tarıhlerı şimdiden bellı olmaz bellı olsaydı ztn össye kredi şartı koymazlardı 3.sınavdan sonra duruma bakılır netlesır....