SELAM MİLLET!!! [PEACE]
SELAM MİLLET!!! [PEACE]
SLM ARKADAŞLAR ben HaLLYt,aöl'de ki 3 senem ilk senemi zaten aöl'de hiç bişey bilmediqim için sınawlara falan qiremedim...
ama sonra durumu toparladık..kafaya dank etti walla....ÜNİVERSİTE için bölümümü bile deqiştirdim....ÜNİVERSİTEYİ qörebiliriz inşallah..:he bu arada Fanatik derecesinde GALATASARAY'lıyım..ultrAslan'a kayıtlıyım.ve aşırı derece SAGOPA KAJMER dinlerim hastasıyımdır!!!!:Ddaha çok konuşuruz yeni qeldik..
Yoruldum walla.
beqle bENİ üNİVERSİTe Bu SeFeR qELeCeM qALiBA...!!![/i]
Kod: Tümünü seç
Re: SELAM MİLLET!!! [PEACE]
hoşqeldin aramızaaHaLLYt yazdı:SLM ARKADAŞLAR ben HaLLYt,aöl'de ki 3 senem ilk senemi zaten aöl'de hiç bişey bilmediqim için sınawlara falan qiremedim...ama sonra durumu toparladık..kafaya dank etti walla....ÜNİVERSİTE için bölümümü bile deqiştirdim....ÜNİVERSİTEYİ qörebiliriz inşallah..:he bu arada Fanatik derecesinde GALATASARAY'lıyım..ultrAslan'a kayıtlıyım.ve aşırı derece SAGOPA KAJMER dinlerim hastasıyımdır!!!!:Ddaha çok konuşuruz yeni qeldik..
Yoruldum walla.
߀$İKTA$
slm hg bende yeni katıldım aol kervanına yani aynı yolun yolcusuyuz 
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
tekrar hoşbulduk arkadaşlar..!!!
ilqinize çoq teşekkürler.desene burda yabancılıq çekmeyeceqiz...

beqle bENİ üNİVERSİTe Bu SeFeR qELeCeM qALiBA...!!![/i]
Kod: Tümünü seç
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
hoşgeldin. umarım iyi vakit geçirirsin. sorularına yardımcı olamaya çalışırız elimizden geldiği kadarıyla...HaLLYt yazdı:tekrar hoşbulduk arkadaşlar..!!!ilqinize çoq teşekkürler.desene burda yabancılıq çekmeyeceqiz...
![]()
![]()
![]()
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...