alan değişikliği
alan değişikliği
slm buraya yeni üye oldum.Bende genel kültür bölümündeyim ve sosyal bilimler bölümüne geçmek istiyorum.Ama alan değişikliği ile ilgili pek bilgim yok.Genel kültürde verdiğim dersleri sosyal bilimlerde tekrar vermem gerekiyor mu bilmiyorum. bana yardımcı olursanız çoook sevinirim çünkü ders seçme işlemlerinin günü geçmeden alan değişikliği yapmak istiyorum.
Re: alan değişikliği
msj nız için teşekkür ederim çok sevindim ama tam emin olmam lazım.Yani girdiğim dersler iptal falan olmuyor dimi
çok teşekkür ederim sizin msj nızdan sonra yaptım 36 kredim vardı 44 krediye yükseldi tekrar teşekür ederim sizede başarılar
hayır beni sen yanlış anladın benim genel kültürde alan kredim yoktu ve 36 kredim vardı ama sosyal bilimlere geçince 8 alan kredisi geldi bununla 44 kredi oldu demek istedim
haticecim hoşgeldin ...tamamdır sorun yok o zaman yeni bölümünde başarılar dilerim
arkadaşlar ben bundan soraki dönemde yada daha soralarda sayısala qeçmek istiyorum..bi akıl alim dedimm..ne ypm szce...ssayısal blqim yok ama öss için istiyorumm..awantjLı fLnn oLuoo diye yanii...
߀$İKTA$
ne diyorsun ahanda bir yanlış anlayan olarak yazıyorumaysegul55 yazdı:canım bunu yanlış anlayan arladaşlar çok oluyor..hatice17 yazdı:hayır beni sen yanlış anladın benim genel kültürde alan kredim yoktu ve 36 kredim vardı ama sosyal bilimlere geçince 8 alan kredisi geldi bununla 44 kredi oldu demek istedim![]()
![]()
alan kredi daima toplam krediden sayılır..![]()
yani toplamın içindedir...ikisi ayrı toplanmaz...
iyi akşamlar...inşallah hayal kırıklığına uğramassın..![]()
![]()

144-64=80 kredimmi kaldı? mezun olmam için
ayşegülcüm yardım

nasıl yaaa
canımm iyi olur aslında kendine güveniyorsan bir dene ama sayısallar 1-2 den sonra baya zorlaşıyor bilmiyorum yani destek alman gerekebilirsaLLy yazdı:arkadaşlar ben bundan soraki dönemde yada daha soralarda sayısala qeçmek istiyorum..bi akıl alim dedimm..ne ypm szce...ssayısal blqim yok ama öss için istiyorumm..awantjLı fLnn oLuoo diye yanii...
bol şans
yaa aslında bnm sayısal bilqim hiçç yok sadece işte öss"yi düşündüğümden istiyorum yanii bir ihtimal yapabilirm dieedeniz yazdı:canımm iyi olur aslında kendine güveniyorsan bir dene ama sayısallar 1-2 den sonra baya zorlaşıyor bilmiyorum yani destek alman gerekebilirsaLLy yazdı:arkadaşlar ben bundan soraki dönemde yada daha soralarda sayısala qeçmek istiyorum..bi akıl alim dedimm..ne ypm szce...ssayısal blqim yok ama öss için istiyorumm..awantjLı fLnn oLuoo diye yanii...
bol şans
߀$İKTA$
canımm iyi olur aslında kendine güveniyorsan bir dene ama sayısallar 1-2 den sonra baya zorlaşıyor bilmiyorum yani destek alman gerekebilir
bol şans[/quote]
bence çok zor olur..ben yapmaya çalıştım ama yapamadım...
birinin yardımı şart...
[/quote]
iştee biliyorum tüm bunları kafam ondan karışık yaaa..şaşrdım wLLaa...eşit ağırlktan biraz fazla yapmam qerekior öss"de...oda warr
bol şans[/quote]
bence çok zor olur..ben yapmaya çalıştım ama yapamadım...
birinin yardımı şart...

iştee biliyorum tüm bunları kafam ondan karışık yaaa..şaşrdım wLLaa...eşit ağırlktan biraz fazla yapmam qerekior öss"de...oda warr

߀$İKTA$
teşekkürler sanada başarılar deniz
slm arkadaşlar sosyal bilimlerin alan derslerini komple bilen varmı varsa yazarmısınız