Ders çalışamamızın sebebi... :)
Ders çalışamamızın sebebi... :)
Bi yilda ders çalisabilmemiz için 365 gün var. 52 gün pazari kaldirirsak 313 kalir.
Yazin, havanin ders çalismak için çok sicak oldugu 50 gun var. Yani 263 gun kaliyo.
Her gece ortalama 8 saat uyuyoruz.Bi sene için dusunursek, uyku saatleri 122 gun yapar. Geriye 141 gun kalir.Kendimize sevdigimiz seyleri yapmak için her gun 1 saat ayirsak, 15 gun daha azalir diyelim. Kaldi 126 gun.Her gün yemek yemek için 2 saat harcasak,30 gun daha gidiyo. 96 gunumuz kaldi.Tatil ve bayram gunlerini sayarsak 40 gun daha kaybediyoruz diyelim (yaz aylarini saymadan).Geriye 56 gun kaldi.
Testler, sinavlar falan yilda 25 gunumuzu alsa, geriye 16 gunumuz kalir.Iyi bi ogrenci,her dışarı çıktıgında 3 saatini gezip tozmaya harcasa..yılda 288 saat gezse(günde 3 saatten 108 gün gezmiş olur ).. buda ders çalışmamız için kalan günlerden 12sini daha eksiltir.
Geriye sadece 4 günümüz kalır.Sonuçta insanız,en azından yılda 3 gün hastalansak.Sadece bir günümüz kalır.
Ama tesadufe bakin : O kalan gun dogum gununuz =)
Yazin, havanin ders çalismak için çok sicak oldugu 50 gun var. Yani 263 gun kaliyo.
Her gece ortalama 8 saat uyuyoruz.Bi sene için dusunursek, uyku saatleri 122 gun yapar. Geriye 141 gun kalir.Kendimize sevdigimiz seyleri yapmak için her gun 1 saat ayirsak, 15 gun daha azalir diyelim. Kaldi 126 gun.Her gün yemek yemek için 2 saat harcasak,30 gun daha gidiyo. 96 gunumuz kaldi.Tatil ve bayram gunlerini sayarsak 40 gun daha kaybediyoruz diyelim (yaz aylarini saymadan).Geriye 56 gun kaldi.
Testler, sinavlar falan yilda 25 gunumuzu alsa, geriye 16 gunumuz kalir.Iyi bi ogrenci,her dışarı çıktıgında 3 saatini gezip tozmaya harcasa..yılda 288 saat gezse(günde 3 saatten 108 gün gezmiş olur ).. buda ders çalışmamız için kalan günlerden 12sini daha eksiltir.
Geriye sadece 4 günümüz kalır.Sonuçta insanız,en azından yılda 3 gün hastalansak.Sadece bir günümüz kalır.
Ama tesadufe bakin : O kalan gun dogum gununuz =)
Re: Ders çalışamamızın sebebi... :)
ALLah iyiLiqini versin emii
Hic quLeceqim yoktu .. Zaten biz yapamiyorsak vardir mutLaka bir nedeni deqiL mi 
KLasik kaytarma yöntemLeri ..

KLasik kaytarma yöntemLeri ..

Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
q yerine g hatta senin mesajında ğ kullanmamız gerekmez mi? Güzel Türkçemizi kateletmeyelim! Lütfen! Atamızın armağanıdır Türkçem!
Q klavye kullandigim icin turkce harfler bende yok o sebebten dolayi .. Ne kadar anlayislisin ..
Ben de Q klavye kullanıyorum gayet bütün Türkçe harfler var... Hiç olmazsa 'g' harfini kullanın bari lütfedip... 'g' bütün dillerde var bildiğim kadarıyla...
Sitem etmenize gerek yok... Sürekli bu özentilik durumundan bıktım. Artık özentilik olmamış bu durum alışkanlık hatta kişilik olmuş. Senin için söylemiyorum yanlış anlama. Herkeste göre göre insan kusuyor bir süre sonra...
Sırf sana kusuyorum sanma herkese kusarım...
Çekilin lan kusuyom

Sitem etmenize gerek yok... Sürekli bu özentilik durumundan bıktım. Artık özentilik olmamış bu durum alışkanlık hatta kişilik olmuş. Senin için söylemiyorum yanlış anlama. Herkeste göre göre insan kusuyor bir süre sonra...
Sırf sana kusuyorum sanma herkese kusarım...
Çekilin lan kusuyom

Haklisin bu durum benimde hosuma gitmiyor .. benim ki sadece aliskanlik .. daha dikkat ederim bundan sonra hatirlattin icin saol ..
SağolSRNarin yazdı:Haklisin bu durum benimde hosuma gitmiyor .. benim ki sadece aliskanlik .. daha dikkat ederim bundan sonra hatirlattin icin saol ..

Seni de kırmak istemem... Severim seni.

- bayan_esinti
- Uzman Doktor
alla alla biri bu adamı durdursun yaackurt yazdı:he he

herşeye gülüyo korkmaya başladım artık

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
dersler kafasına vurdu garibimin gülüp gülüp duruyoo
hor görme mervecim
narin canını sıktıysa gebertiyim jokerii

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

deerrryyaaa yazdı:dersler kafasına vurdu garibimin gülüp gülüp duruyoohor görme mervecim
Kim kimi gebertiyor lan... :@

Yok canim dogrulari soyluyor .. Hakli zaten ..deerrryyaaa yazdı:dersler kafasına vurdu garibimin gülüp gülüp duruyoohor görme mervecim

Şşşt ooop Jokere dokunmak yok...o joker .Bak okadar akılda kalan biriki, dün akşam bizim hanıma jokerden bahsettim
bizimkisi avatarını hatırlayıp el çırpmaya başladı.
bizimkisi avatarını hatırlayıp el çırpmaya başladı.
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
mu-ha-ha-ha-haSRNarin yazdı:Yok canim dogrulari soyluyor .. Hakli zaten ..deerrryyaaa yazdı:dersler kafasına vurdu garibimin gülüp gülüp duruyoohor görme mervecim
narin canını sıktıysa gebertiyim jokeriiAma seninle baska birini oldurmeye gidebilirizz

nihayet mezun
diploma puanı:74,25