arkadaşlar ben düz liseden tasdikname alıp açık liseye kaydoldum 5 yıl oldu 1 defa sınava girdim 1 defada sınav harcı yatırdım ama girmedim şimdi tekrar kaydımı yenilettim derslerimide seçtim
benim kredim lisede 69 du bana 69 krediden devam ediceğimi sölemişlerdi ama yazıldığımda 30 yazıyordu
şimdi ben mezuniyet şartlarını okudum ama bi sorum olacak ben genel kültür bölümündeyim
ben şimdi 7. dönemdeyim 8 . döneme geçince ortak ders kredisi ve toplam krediyi tamamalamadan mezun olabiliyormuyum yoksa tüm kredileri geçmem mi gerekiyor
bana sadece ortak dersten 80nı alınca geçersin demişlerdi ama...???
mezuniyetle ilgili soru??
Re: mezuniyetle ilgili soru??
Benim bilgilerime gore mezun olmanin sarti 192 krediyi tamamlaman gerekiyor yoksa bitiremezsin ..Kac donem oldugunun onemi yok ..matrix33 yazdı:arkadaşlar ben düz liseden tasdikname alıp açık liseye kaydoldum 5 yıl oldu 1 defa sınava girdim 1 defada sınav harcı yatırdım ama girmedim şimdi tekrar kaydımı yenilettim derslerimide seçtim
benim kredim lisede 69 du bana 69 krediden devam ediceğimi sölemişlerdi ama yazıldığımda 30 yazıyordu
şimdi ben mezuniyet şartlarını okudum ama bi sorum olacak ben genel kültür bölümündeyim
ben şimdi 7. dönemdeyim 8 . döneme geçince ortak ders kredisi ve toplam krediyi tamamalamadan mezun olabiliyormuyum yoksa tüm kredileri geçmem mi gerekiyor
bana sadece ortak dersten 80nı alınca geçersin demişlerdi ama...???
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91