mezuniyetle ilgili soru??

Her Konuda Tartışabilirsiniz
matrix33

mezuniyetle ilgili soru??

Mesaj gönderen matrix33 » 20 Oca 2010, 16:42

arkadaşlar ben düz liseden tasdikname alıp açık liseye kaydoldum 5 yıl oldu 1 defa sınava girdim 1 defada sınav harcı yatırdım ama girmedim şimdi tekrar kaydımı yenilettim derslerimide seçtim

benim kredim lisede 69 du bana 69 krediden devam ediceğimi sölemişlerdi ama yazıldığımda 30 yazıyordu

şimdi ben mezuniyet şartlarını okudum ama bi sorum olacak ben genel kültür bölümündeyim

ben şimdi 7. dönemdeyim 8 . döneme geçince ortak ders kredisi ve toplam krediyi tamamalamadan mezun olabiliyormuyum yoksa tüm kredileri geçmem mi gerekiyor

bana sadece ortak dersten 80nı alınca geçersin demişlerdi ama...???

SRNarin
Uzman Doktor

Re: mezuniyetle ilgili soru??

Mesaj gönderen SRNarin » 20 Oca 2010, 17:08

matrix33 yazdı:arkadaşlar ben düz liseden tasdikname alıp açık liseye kaydoldum 5 yıl oldu 1 defa sınava girdim 1 defada sınav harcı yatırdım ama girmedim şimdi tekrar kaydımı yenilettim derslerimide seçtim

benim kredim lisede 69 du bana 69 krediden devam ediceğimi sölemişlerdi ama yazıldığımda 30 yazıyordu

şimdi ben mezuniyet şartlarını okudum ama bi sorum olacak ben genel kültür bölümündeyim

ben şimdi 7. dönemdeyim 8 . döneme geçince ortak ders kredisi ve toplam krediyi tamamalamadan mezun olabiliyormuyum yoksa tüm kredileri geçmem mi gerekiyor

bana sadece ortak dersten 80nı alınca geçersin demişlerdi ama...???
Benim bilgilerime gore mezun olmanin sarti 192 krediyi tamamlaman gerekiyor yoksa bitiremezsin ..Kac donem oldugunun onemi yok ..
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön