oturum 3 - geometri 2 hakkında !!!

Her Konuda Tartışabilirsiniz
diabloumut
Acemi

oturum 3 - geometri 2 hakkında !!!

Mesaj gönderen diabloumut » 24 Oca 2010, 15:49

geometri 2 ye girdim ama çalıştığım kitaptaki ve geçmiş sınavlardaki sorulardaki konular yoktu

kitapda üçgen benzeşmesi kenar uzunlukları falan vardı
sınavda ise çemberler çemberin içindeki açılar koniler 3 boyutlu piramitlerin alanını çevresini kenarlarının hesaplanması falan vardı .

sizede böyle oldumu yoksa bendemi sorun ?

SRNarin
Uzman Doktor

Re: oturum 3 - geometri 2 hakkında !!!

Mesaj gönderen SRNarin » 24 Oca 2010, 16:01

diabloumut yazdı:geometri 2 ye girdim ama çalıştığım kitaptaki ve geçmiş sınavlardaki sorulardaki konular yoktu

sınavda ise çemberler çemberin içindeki açılar koniler 3 boyutlu piramitlerin alanını çevresini kenarlarının hesaplanması falan vardı .

Bence sana kitapcik yanlis verilmis .. Gorevlilere bildirseydin yardimci olurlardi ..
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91

diabloumut
Acemi

Mesaj gönderen diabloumut » 24 Oca 2010, 16:08

SRNarin yazdı:
diabloumut yazdı:geometri 2 ye girdim ama çalıştığım kitaptaki ve geçmiş sınavlardaki sorulardaki konular yoktu

Bence sana kitapcik yanlis verilmis .. Gorevlilere bildirseydin yardimci olurlardi ..
yani yapacağım bişey yok sınavdan kaldım?

necowa
Acemi

Mesaj gönderen necowa » 24 Oca 2010, 17:04

Yanlıslık falan yok bende de aynıları vardı.Sok oldum , o kadar da mail atmıstım konular bunlar demislerdi ama sorular cok farklıydı... Buyuk ihtimal kaldım sınavdan cok gıcık oldum ya...

necowa
Acemi

Mesaj gönderen necowa » 24 Oca 2010, 17:08

Simdi siteden baktım konu olarak sınavda cıkanlarla aynı.. Anlamadım ya , bu siteyi sonradan mı guncellediler acaba...

diabloumut
Acemi

Mesaj gönderen diabloumut » 24 Oca 2010, 17:38

necowa yazdı:Simdi siteden baktım konu olarak sınavda cıkanlarla aynı.. Anlamadım ya , bu siteyi sonradan mı guncellediler acaba...

evet rezillik resmen yeni güncellemişler bende geometri 2 kitabı var bu konular yok

JoKeR
Doçent

Mesaj gönderen JoKeR » 24 Oca 2010, 17:40

Arkadaşlar biz sitede o kadar söyledik, tartıştık. Yok muydunuz? Artı 2 haftada bir de olsa siteye girmiyor musunuz? Suçlular AÖL'lerde ama bende 2.5 haftada çalıştım ali de veli de. ama veli 100 ben 40 alıyorsam sorun ali de değil aöl de değil bendedir...

yagmur
Uzman

Mesaj gönderen yagmur » 24 Oca 2010, 17:54

bnde girdim geometri 2den,kitap icerikleri değişti,günlerce konuştuk burda konular acıldı keske göz gezdirseydiniz,ben 1 hafta calışabildim ama cok zorlandım büyük ihtimalde kaldm
Resim

diabloumut
Acemi

Mesaj gönderen diabloumut » 24 Oca 2010, 18:33

bende en fazla geometri 2 çalışmıştım. şansa bak

necowa
Acemi

Mesaj gönderen necowa » 24 Oca 2010, 18:39

JoQeR yazdı:Arkadaşlar biz sitede o kadar söyledik, tartıştık. Yok muydunuz? Artı 2 haftada bir de olsa siteye girmiyor musunuz? Suçlular AÖL'lerde ama bende 2.5 haftada çalıştım ali de veli de. ama veli 100 ben 40 alıyorsam sorun ali de değil aöl de değil bendedir...

Ali , veli bilmem ne sacmalama arkadasım ya , son bir-iki hafta da kitap içeriği değiştirilir mi ? düz lisedekiler bir dönem boyunca goruyo o konuyu... Hem ben nerden biliyim içeriklerin değiştiğini. Baştan bakarsın derslere , olmadı bir iki hafta sonra da bakarsın. Ama tutup da son hafta acaba içerik değişmiş mi diye bakmazsın heralde... Aöl'nin sacmalıklarından bi tanesi yine işte..

ckurt
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ckurt » 24 Oca 2010, 18:43

arkadasım konu içeriği bitek sana mı değişti joker fln daha kaç kişi yaklaşık 1 ay önce burda bu konu tartışıldı linkler verildi konular değişti diye.................

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 24 Oca 2010, 18:46

olan olmuş herkesin kendine göre yoğunluğu var birçok kişi ders seçimi yaparken bakıyor konulara gidip kitabınıda alıyor birdaha girmiyorlar kim bilebilir di ki değişeceğini kitap elimde olsaydı bende girip bakmazdım ama olmadıgı için konulara çalışım diye girdigimde farkettim değişmiş yani bir dahakine arkadas sürekli bakar tecrübe kazanmıştır

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 24 Oca 2010, 18:54

AÖL'min saçmalıkları bitmiyorki benim alan dersim olan yabancı dil (almanca) kitabı bulunmuyor bana siteden çalışın dediler almanca bildiğim için dert etmedim konuları nelermiş diye baktım sadece ve çıkmış sorulara baktım ama bu sınavda siteki kitaptan alakasız sorular vardı hiç biri kitaptaki konuylarla alakalı değildi bildiğim dil olmasa yapamıyacaktım önemsemiyorlar malesef bu gerçek..
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum

JoKeR
Doçent

Mesaj gönderen JoKeR » 24 Oca 2010, 20:17

necowa yazdı:
JoQeR yazdı:Arkadaşlar biz sitede o kadar söyledik, tartıştık. Yok muydunuz? Artı 2 haftada bir de olsa siteye girmiyor musunuz? Suçlular AÖL'lerde ama bende 2.5 haftada çalıştım ali de veli de. ama veli 100 ben 40 alıyorsam sorun ali de değil aöl de değil bendedir...

Ali , veli bilmem ne sacmalama arkadasım ya , son bir-iki hafta da kitap içeriği değiştirilir mi ? düz lisedekiler bir dönem boyunca goruyo o konuyu... Hem ben nerden biliyim içeriklerin değiştiğini. Baştan bakarsın derslere , olmadı bir iki hafta sonra da bakarsın. Ama tutup da son hafta acaba içerik değişmiş mi diye bakmazsın heralde... Aöl'nin sacmalıklarından bi tanesi yine işte..

Ne saçmalaması be doğru konuş! :evil: Tamam AÖL'de suçlu, suçlunun da suçlusu ama biz Türk halkının yaptığı tek şey şikayet etmek... Çözüm üretememek. Otursaydın çalışsaydın Vektörleri, Katı cisimleri hepsi ezber... Çember gibi yorum değil ki... Sonra gelip de sinirini benden çıkarma!

Kullanıcı avatarı
ezgi_24
Doktor

Mesaj gönderen ezgi_24 » 24 Oca 2010, 20:31

ya bende bu duruma çok sinir oldum.Bu kadar da olamaz yaa resmen adam kandiriolar. mezun olmayalim die 40 takla atıyolar :twisted: inş bunun farkina varirlar bişey yaparlar ALLAH hepmizin yardimcisi olsun tez zamanda aolden kurtluruz inşşşşşşşşşş:)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön