Sene sonunda ek sınav...
-
- Acemi
Sene sonunda ek sınav...
Arkadaşlar bildiğiniz gibi şimdiye kadar neredeyse her sene 2.donemden sonra mezun olmaya yakın olanlar için ek sınav yapılırdı. ve yine bildiğiniz gibi bu seneden itibaren açıklise 3 dönem oldu . bu durumda artık ek sınav olmaz mı ? yoksa 3.dönem sınavından sonra ek sınav yapılması mümkün mü ?
-
- Uzman
Re: Sene sonunda ek sınav...
Valla bu konu hakkında hıç bı bılgım yok ama kendı duşuncem olarak soluyorum olcagını sanmıyorum ek sınavın
-
- Acemi
ya zaten şu okul konusunda hiç şans yok ya üniversiteyi kazansak bile askere alıcaklar okulu bitirmeme 1 dönem kala
.
En son GoRKeM tarafından 26 Şub 2010, 10:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
çok kısa bi süre kalıyo yapılıp yapılmayacağı belli değil ama olması şart malum örgün eğitimde yapılıyo
nihayet mezun
diploma puanı:74,25

mezuniyeti yakın olanlar için inşallah olur:(
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
sanırım bu sene olmayacak malum 3. sınav ağustosta açıklanması zaten zaman alıcak bide üniv.kayıtlarda başlayacak hayal gibi kanımca olmayacağını hissediyorum
zaten ekstra örgün eğitimden farklı olarak 1 dönem daha fazla ders alıyoruz hiç sanmıyorum valla
zaten ekstra örgün eğitimden farklı olarak 1 dönem daha fazla ders alıyoruz hiç sanmıyorum valla
nihayet mezun
diploma puanı:74,25