99 kredi ile öss ye giriyorum
Re: 99 kredi ile öss ye giriyorum
BEN 4 DÖNEM SINAVA GİRDİM ALAN KREDİM 58 TOPLAM KREDİM 116 BN ÖSS YE GİREBİLİRMİYİM ACABA Bİ FİKRİ OLAN VAR MI
girebilisin kader benden daha cok kredin var git kaydını yap mezun da olur üniye kayıt yaptırta bilirsin
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
İki ayağınızı bir pabuça sokmayın.(Ağustosta 192 yi tamamlayamayacaklar)
bence.

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Selam ...
Son yapılan sınavla mı 4 dönem sınava girdin bu önemli .. Ama ister son yapılan sınavla 4 dönem olsun ister son yapılan sınavla 5 dönem olsun , öss ye girseniz bile bu sene mezun olamazsınız. Neden ? Çünkü 8 dönem şartı var .. Yani bu sene 2 kere daha sınava gireceğiz inş. Ve siz en iyi ihtimalle ( son yapılan sınavla 5 dönemde iseniz) 7 dönem olacaksınız..
kader yazdı:BEN 4 DÖNEM SINAVA GİRDİM ALAN KREDİM 58 TOPLAM KREDİM 116 BN ÖSS YE GİREBİLİRMİYİM ACABA Bİ FİKRİ OLAN VAR MI
Son yapılan sınavla mı 4 dönem sınava girdin bu önemli .. Ama ister son yapılan sınavla 4 dönem olsun ister son yapılan sınavla 5 dönem olsun , öss ye girseniz bile bu sene mezun olamazsınız. Neden ? Çünkü 8 dönem şartı var .. Yani bu sene 2 kere daha sınava gireceğiz inş. Ve siz en iyi ihtimalle ( son yapılan sınavla 5 dönemde iseniz) 7 dönem olacaksınız..
le havle yaaa, ulan ben bu izmit halk eğitimi bombalıcam yaaa, 97 kredim var toplam dönem 9 öss başvuru formu aldım, bankaya para yatırdım, gittim onaylatmaya onay vermior, dio kredin tutmuor giremessin, ben diorm sitede yazıor sorumluluk size ait kendimi denemek istiyorum, adam diyor giremessin bunu diyende oranın müdürü yaa ben şimdi bu adamı napayım millet takı takır onaylatmış bankaya gidip parayı bile almadım sinirden gitti 35 Tl..:@
başka halk eğitim mezkezlerine de gitseydinya
-
- Yardımcı Uzman
kayıt dönemi bitti demi arkdaşlar
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.