meslekkk yardımmmm.....
meslekkk yardımmmm.....
arkadaşlar bişe soracam...bu meslek lisesindn nsl mezun olunuyor...arkadaşm için soruyorum...4yıllık çocuk qelişiminde...bu 2.sınawa qirişi olacak yanii....nezaman mezun olabilir....yüzyüze eğitim süresi nekadar...öle bi bilqi edinecem...bilen warsa söleyebilirmiii 

߀$İKTA$
Re: meslekkk yardımmmm.....
tşkkrlerr ayşeqll ama wallaa anlayamdımm...nse saol cnmaysegul55 yazdı:www.aol.meb.gov.tr
bu adresde mesleki açıköğretim programıda izah ediliyor...
inceleyebilirsin kolay gelsin..![]()
![]()
߀$İKTA$
bilyorum iştee nezamn yüzyüzee eğitime başlıcak süreleri flnn onu istedim..ama anladm.nse çok saoll...aysegul55 yazdı:saLLy yazdı:tşkkrlerr ayşeqll ama wallaa anlayamdımm...nse saol cnmaysegul55 yazdı:www.aol.meb.gov.tr
bu adresde mesleki açıköğretim programıda izah ediliyor...
inceleyebilirsin kolay gelsin..![]()
![]()
bak canım meslke lisesiler..belli bir krediyi yüzyüze eğitimden diğer kısmınıda sınavlardan alıyorlar...
o krediyi tamamlayana kadar yüzyüzeeğitim devam ediyor..
kendi başarısına kalmış bişeyy yani canım..
߀$İKTA$
yüzyüze eğitim 3. dönem başlıyor canım.bizim komşu var ondan biliyorum ama başka bir bilgim yok
haa tmm saol yaa...tşkkrr edermdeniz yazdı:yüzyüze eğitim 3. dönem başlıyor canım.bizim komşu var ondan biliyorum ama başka bir bilgim yok
߀$İKTA$
aysegül ün msj lari nie silinmiş?? kendimi sildi? 

Take me to the deep oceans!
tek onun değill benimde siliniyor yaa....belli bi msjı qeçtikten sora siliyolar sanırımYasemin yazdı:aysegül ün msj lari nie silinmiş?? kendimi sildi?
߀$İKTA$
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
ayşegülü forumdan atmışlar. bidaha kayıt olamadı. artık bu siteye girmiyorsaLLy yazdı:tek onun değill benimde siliniyor yaa....belli bi msjı qeçtikten sora siliyolar sanırımYasemin yazdı:aysegül ün msj lari nie silinmiş?? kendimi sildi?
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...
neden atmışlarki sebep varmı yoksa kendisimi istedi anlamadım karaşimşek
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
aaaa ciddimsin sen karaşimsekk nie acabaa???hem bşkaa nickle falan foruma tekar qiremezmi?karasimsek0277 yazdı:ayşegülü forumdan atmışlar. bidaha kayıt olamadı. artık bu siteye girmiyorsaLLy yazdı:tek onun değill benimde siliniyor yaa....belli bi msjı qeçtikten sora siliyolar sanırımYasemin yazdı:aysegül ün msj lari nie silinmiş?? kendimi sildi?
߀$İKTA$
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
sanırım aöl destek merkezine yazı yazmış. hani oraya yazmak yasak ya. onuda atmışlar. sonra başka bi nickle giirmeye çalışmış ama sanırım ip numarası aynı olduğu için kayıt olamamış. ayşegülde zaten başka bi sitede kayıtlı, oraya giriyo artık
anladmm tşekkrr edermm....kızz yardmsver nypsnn hrkese yetşmek istio....karasimsek0277 yazdı:sanırım aöl destek merkezine yazı yazmış. hani oraya yazmak yasak ya. onuda atmışlar. sonra başka bi nickle giirmeye çalışmış ama sanırım ip numarası aynı olduğu için kayıt olamamış. ayşegülde zaten başka bi sitede kayıtlı, oraya giriyo artık
߀$İKTA$
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
öyle tabi ama yaranılmıyo işte 

sally seninde suyun ısınmıştır o zaman