FELSEFE 2
Re: FELSEFE 2
Yakın olsan Felsefeyi ben veriyim diyecem ama
çok saçma kitap olmaması benim de Almanca 6 yok ben de çalışmadan giriyorum o sorun olmuyor ama yinede kitap olmaması saçma 

Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
ingilizce için sunu söyliyim kitabın üstünde 6tı yazmıyor,örgün lise 10.snf kitabı ingilizce 6 olarak geciyor belki ondan görememişinizdir

herkes kayıt yenilemiş , derslere çalışmaya başlamış bile
neyse bende haftaya gidicem zaten.umarım kitapların hepsni bulabilirim..

neyse bende haftaya gidicem zaten.umarım kitapların hepsni bulabilirim..
Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.
YaReN yazdı:Yakın olsan Felsefeyi ben veriyim diyecem amaçok saçma kitap olmaması benim de Almanca 6 yok ben de çalışmadan giriyorum o sorun olmuyor ama yinede kitap olmaması saçma
Yurt dışındasın değil mi? İstanbul'daysan her yerden gelir alırım valla. Şimdi kartuş parası gitmesin

Ankara'dayım mayıs sınavına kadar ama İstanbula hiç yolum düşmüyor,gerçekten verirdim yakın olsa.JoQeR yazdı:YaReN yazdı:Yakın olsan Felsefeyi ben veriyim diyecem amaçok saçma kitap olmaması benim de Almanca 6 yok ben de çalışmadan giriyorum o sorun olmuyor ama yinede kitap olmaması saçma
Yurt dışındasın değil mi? İstanbul'daysan her yerden gelir alırım valla. Şimdi kartuş parası gitmesin
YaReN yazdı:Ankara'dayım mayıs sınavına kadar ama İstanbula hiç yolum düşmüyor,gerçekten verirdim yakın olsa.JoQeR yazdı:YaReN yazdı:Yakın olsan Felsefeyi ben veriyim diyecem amaçok saçma kitap olmaması benim de Almanca 6 yok ben de çalışmadan giriyorum o sorun olmuyor ama yinede kitap olmaması saçma
Kargoyla yollar mısın lütfen. Karşı taraftan ödemeli dersin... Lütfen yollar mısın yolun düştüğü zaman... Yollarım dersen adresimi öm ile yollarım... Yaren benim için çok önemli...
yollarım tabi adresini verirsen.
-
- Uzman
bende felsefe 1-2 den sınava gireceğim bu dönem. elimde 50 ve 30 ar sayfalık iki beyaz kağıt parçaları var
ben netten okucam heralde