Kredi ve Dönem Bilgileri
Öğrenci No :
Adı : YAŞAR Soyadı : KESKİN
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 96 Ortak Kredi : 43
slm ben kredi hesaplamada bilgi istiyorum toplam kredim ile ortak krediyi topluyomuyum yoksa ayrı ayrımı hesap yapmam gerekir çok salladım bu okul işini ama şimdi asılmak istiyorum yardım istiyorum arkadaşlar
mezun olabılme yardım
Re: mezun olabılme yardım
Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması,
Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması,
Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması (ortak derslerden 3 kez sınava girdiği halde başarılı olunamamışsa bunun yerine seçmeli derslerden gerekli kredi miktarında ders seçilir). Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması,
Alan kredisinin 80 veya üzerinde olması (Genel Kültür alanı hariç),
Alan derslerinin tamamından en az bir defa sınava girilmiş olunması,
Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava katılmış olması,
Genel Kültür alanındaki öğrencilerin ortak derslerden 80 veya üzerinde kredi almaları gerekmektedir.
Not: Yukarıda sözü edilen mezuniyet şartları 4 Yıllık Sistem içindir.
SAYGILAR...
Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması,
Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması (ortak derslerden 3 kez sınava girdiği halde başarılı olunamamışsa bunun yerine seçmeli derslerden gerekli kredi miktarında ders seçilir). Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması,
Alan kredisinin 80 veya üzerinde olması (Genel Kültür alanı hariç),
Alan derslerinin tamamından en az bir defa sınava girilmiş olunması,
Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava katılmış olması,
Genel Kültür alanındaki öğrencilerin ortak derslerden 80 veya üzerinde kredi almaları gerekmektedir.
Not: Yukarıda sözü edilen mezuniyet şartları 4 Yıllık Sistem içindir.
SAYGILAR...
Kendinize iiii bakın!...
Merhaba Arkadaşlar
mezun olabilmek için toplam kredi ve ortak ders kredisi ders listesi sonunda şöyle diyor en az 80i ortak ders olmak üzere 192 dir. burada çelişkide kaldım benim şuan 136 kredim var ve ortak ders kredim 41 şimdi üç alternatif var
1. 136+80=216
2. 192+80=272
3. 41 olan ortak ders kredisi zaten 136 olan toplam kredinin içinde dir ayrıca hesaplanmaz
net bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
mezun olabilmek için toplam kredi ve ortak ders kredisi ders listesi sonunda şöyle diyor en az 80i ortak ders olmak üzere 192 dir. burada çelişkide kaldım benim şuan 136 kredim var ve ortak ders kredim 41 şimdi üç alternatif var
1. 136+80=216
2. 192+80=272
3. 41 olan ortak ders kredisi zaten 136 olan toplam kredinin içinde dir ayrıca hesaplanmaz
Kanun yazdı:Merhaba Arkadaşlar
1. 136+80=216
2. 192+80=272
41 olan ortak ders içerisindedir toplam 56 kredi eksiğiniz var 39 u ortak geriye kalanı seçmeli olabilir umarım anlatabilmişimdir