BAŞARILAN DERS ZORUNLU DERSTE GÖZÜKÜYOR
BAŞARILAN DERS ZORUNLU DERSTE GÖZÜKÜYOR
Arkadaşlar benim coğrafya derslerinden 2 tanesini verdim ama zorunlu derslerde hala gözüküyor. Bendekide dalgınlık tabi :S dersleri seçtim gittim kitaplarıda aldım sonradan dank etti. Bi baktım verdiğim ders başarılandada yazıyor zorunludada yazıyor. Ayrıca bu dönem içinde seçtim onu iptal etmek isteyincede o döneme ait kitabı almıssınız diyor en yakındaki HEM e verip düzeltebilirsiniz diyor. Bunu yapabilirim ama o dersi zorunludan kim siler ?
Re: BAŞARILAN DERS ZORUNLU DERSTE GÖZÜKÜYOR
Halk eğitim merkezi başka kim olacak şaşkın
Hadi hoşçakal.

Hadi hoşçakal.
Kendinize iiii bakın!...
Arkadaşlar ben gittim HEM' e 444 83 83 ara dediler aradım. İlk başta bayan çıktı dilekçe at dedi. Sonra aradım adam dedi sen ilk dönem TM idin TM olarak Coğrafya 5-6 Derslerini verdin. Şimdi Kayıt Yenilemede Sözele geçmişsin dedi ve O yüzden tekrar 5-6 yı vereceksin dedi. Şimdi TM de Ortak Sözel Alan olarakmı gözüküyor bu o yüzdenmi tekrar gireceğim arkadaşlar ?
okey kardeş.
yolun ve şansın açık olsun açık ...
yolun ve şansın açık olsun açık ...
Kendinize iiii bakın!...
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
arkadaşım aynı durum bende de oldu sen bölüm değiştirdin mi? cvp verirsen ben sana anlatırım durumumuz aynı sanırım
nihayet mezun
diploma puanı:74,25

Evet bu alan değişmesiyle meydana geliyor örneğin genelkültürdeydin ve sözel derslerini alırken kredilerini daha az alıyorsun sonra sözele girdiğinde bunlar sana sorumluluk olarak geri dönüyor.
of ya bu ifadeyi hiç sevmiyorum
bu da çok acımasız ne dersiniz
bu da zafer kazanmış gibi...

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
evet benimde bahsettiğim durum buydu teşekkürler çok güzel açıklamışsınızDoReMi yazdı:Evet bu alan değişmesiyle meydana geliyor örneğin genelkültürdeydin ve sözel derslerini alırken kredilerini daha az alıyorsun sonra sözele girdiğinde bunlar sana sorumluluk olarak geri dönüyor.
of ya bu ifadeyi hiç sevmiyorum
bu da çok acımasız ne dersiniz
bu da zafer kazanmış gibi...

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

Evet arkadaşım biraz geç oldu ama onu bende 444 lü çağrı merkezinden öğrendim genede saoldeerrryyaaa yazdı:arkadaşım aynı durum bende de oldu sen bölüm değiştirdin mi? cvp verirsen ben sana anlatırım durumumuz aynı sanırım