cagdas türk ve dünya tarihi 1-2?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Cetin
Uzman

cagdas türk ve dünya tarihi 1-2?

Mesaj gönderen Cetin » 16 Mar 2010, 20:13

cagdas türk ve dünya tarihi kitabı 1-2 olarak verildiği için acaba 1'de hangi sayfaya kadar çalısacağım bilen varmı?

Resim

Kullanıcı avatarı
deerrryyaaa
Uzman Doktor

Re: cagdas türk ve dünya tarihi 1-2?

Mesaj gönderen deerrryyaaa » 19 Mar 2010, 15:42

aklında bulunsun sayfaların yukarısına renkli yerlere bak nereye kadar olduğu yazıyor ünite 1-2 diye ayrılmıştır mutlaka

sorunun cevabına gelince
ilk 4 ünite sayfa 91'e kadar birinci ünite diğer yarısıda 2 :wink:
nihayet mezun :) diploma puanı:74,25

Kullanıcı avatarı
Cetin
Uzman

Mesaj gönderen Cetin » 20 Mar 2010, 10:18

tesekkürler.
Simdi bir yazı okudum aöl sitesinde söyle diyo sanırım örgün lise kitabı kullanılıcakmış,ben nerden bulucam bu kitabı aöl sitesinde de yok :(
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi 1-2 ders notu olarak 2009-2010 öğretim yılı II. Döneminden itibaren Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ait (Örgün eğitimde 12. sınıfta okutulan) ders kitapları kullanılacaktır.

HEM Müdürlükleri stoklarında bulunan Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından bastırılan Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi 1-2 ders notunu öğrencilere vermeyeceklerdir.

Ders seçimi yapan öğrenciler: Ders notlarını almadan önce mutlaka Açık Öğretim Lisesinin http://www.aol.meb.gov.tr sitesinde bulunan Kitap içerikleri linkinden veya Bakanlığımızın http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm internet adresinde yayımlanan ders notu içeriklerinden kitap içeriklerine bakmaları. Almış oldukları kitapların içeriklerini mutlaka yayımlanan kitap içerikleriyle karşılaştırmaları gerekmektedir.
Resim

denizZ
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen denizZ » 20 Mar 2010, 10:41

off maleseff acı haberi bende gördüm :( netten bakabilirsiniz demişlerde nettede yokki? ben değiştirdim ders secimimi yerine coğrafya sectim,bir dahaki dönem secicem o zamana kadar kitaplar felan gelmiş olur.

Kullanıcı avatarı
deerrryyaaa
Uzman Doktor

Mesaj gönderen deerrryyaaa » 20 Mar 2010, 17:11

evet maalesef yeni eklemişler özür dilerim yanıltmış olmiyim zaten foruma bununla alakalı konu açtım evet değişmiş arkadaşım
nihayet mezun :) diploma puanı:74,25

denizZ
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen denizZ » 20 Mar 2010, 18:59

kitaptan ilk iki üniteyi diğer dersler bölümüne ekledim kitap ortaya çıkana kadar yardımcı olur belki :)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön