Diploma ne zaman alınabilir?
Re: Diploma ne zaman alınabilir?
nasi askere gidion kardeş ya bende 01:25:91 dogumluyum :S daha seneye deilmi bizim askerlik 2011 ?
deerrryyaaa yazdı:cnm ben yanlış algıladım kus.bakma ben zannettim ki kredin tutuyor dönem tutmuyo sandım yazdıklarından her neyse öyleyse adına çok sevindim ,tebrik ederim kardeşim Allah bizlerede en kısa zamanda nasip eder inş. Allah bu liseden sonraki sınav hayatındada yardımcın olsunnHaQaN yazdı:Derya 3.sınava girme zorunluluğu yok ki ama dönem tutuyorda kredi tutmuyorsa mutlaka girmek lazım çok şükür benim kredi tutuyor bu dönem sonunda mezunum
Amiiiiiiiiiiin!

:Mystic: ben bu sene alınacak diye biliyorum 91liler
JoKeR sağolasın sizinde en kısa zamanda kurtulmanız dileğiyle
JoKeR sağolasın sizinde en kısa zamanda kurtulmanız dileğiyle

En son HaQaN tarafından 13 Nis 2010, 20:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
HaQaN yazdı:MuhammedEmin Toplam kredi : 240 Alan kredim: 97 / sosyal bilimler .Aslında bu kredi işi derslerinin iyi olmasına pek bağlı değil dersi geçmen yeter.Önemli olan normal lisedeyken haftada kaç saat ders aldığın ve ne kadarından başarılı olduğun.
deerrryyaaa önemli değil ; amin inşallah nasip eder.
ezgi_24 o zaman sen de mezun oluyorsun
hakan sen ne guzel konusuyon oyle yaa gardasım valla cok sevindim yav inş olurum yaa hepimiz mezun oluruz inş
UYARI
Hakan beyin özel isteği ile bu alıntı JoKeR tarafından düzeltilmiştir!

En son JoKeR tarafından 13 Nis 2010, 20:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hmmm düzelttim
sende alıntıyı düzelt problem kalmasın 

HaQaN yazdı:Hmmm düzelttimsende alıntıyı düzelt problem kalmasın
Düzelttim nasıl olmuş?
Müthiş olmuş 

Hahaha
Biliyorum sağol...