Sınavlara hazırlık amacı ile geçmiş sınavlarda çıkan sorulardan faydalanılarak hazırlanan online testlerimiz yayınlandı...Böyle bir duyuru yayınlanmış sitede.
Burda tüm dersler yok bu bir,
ikincisi dersler 5 e kadar,beşten sonrası yok acaba nerdendir bu? bana yaramıyor ki,çünkü ben genelde derslerden 7 deyim,mesela dil ve anlatım 7 gibi...Daha sonradan koyarlar mı acaba bilenler var mı?
SINAVA HAZIRLIK TESTLERİ!
SINAVA HAZIRLIK TESTLERİ!
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

Re: SINAVA HAZIRLIK TESTLERİ!
hiç kimse bişey yazmıcak mı??
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

valla bende çok merak ediyorum bu adamlar bir işide düzgün yapmayacaklarmı? yada sanırım yapacaklar biz mezun olmus hatta iş güç sahibi olmuş olucaz... beyinleri basmıyo bence yazık ama bişey diyemiyorum sanırım bizim düşündügümüzün yarısı kadar düşünemiyolar töbe töbe!!
onların hazırladıgı testlerden hazırlanırsak sınava hiç bir halt yapamadan çıkarız yılımız uzar bol bol para yediririz en iyisi kitap bence...

onların hazırladıgı testlerden hazırlanırsak sınava hiç bir halt yapamadan çıkarız yılımız uzar bol bol para yediririz en iyisi kitap bence...
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
evet ya bi bişey yapmışlar diye sevindim oda bana yaramıyor ki...
ben bitirince anca o zaman yararlı bişeyler yaparlar kesin allahım ya... 

Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

ya var ya o testlerle hazırlanırım diyordum resmen havamı aldım.benim gireceğim derslerle ilgili deneme sınavı yok ki...hep 5 kadar.zaten birşeyide doğru yapsalar şaşardım.bu aöl ye aöl den mezun biri lazım.ancak o anlar halimizi.evet aöl düzelir belki ama biz bu şartlarda mezun olduktan sonra.
O Şimdi Üniversiteli
bakın olmayan testler için aöl nin cevabı:
Deneme sınavları yeni bir uygulama olduğu için hazırlanan testler
yayınlanacaktır,güncellemeleri takip ediniz. www.aol.meb.gov.tr adresinde bulunan
çıkmış sorulardan da yararlanabilirsiniz.
Deneme sınavları yeni bir uygulama olduğu için hazırlanan testler
yayınlanacaktır,güncellemeleri takip ediniz. www.aol.meb.gov.tr adresinde bulunan
çıkmış sorulardan da yararlanabilirsiniz.
O Şimdi Üniversiteli