DERS SEÇİMİ YAPMAYAN ÖĞRENCİLERLE İLGİLİ DUYURU!

Her Konuda Tartışabilirsiniz
JoKeR
Doçent

Mesaj gönderen JoKeR » 29 Nis 2010, 17:01

Yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemi yaptırarak (2009/2 döneminde Aktif konumda bulunan) 15-16 Mayıs 2010 tarihlerinde yapılacak II. dönem sınavlarına katılacak olan öğrencilerimizden bir kısmının ders seçmediği görülmüştür.

Derslerini seçmemiş öğrencilerimizin dersleri Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğünce atanmıştır. Ders seçme işlemi öğrencilerimizin sorumluluğunda olduğundan, bir veya birkaç ders seçen öğrencilerimizin seçilen derslerle ilgili bilgilerine dokunulmamıştır. Sınav evrakları hazırlandığından ders seçiminde değişiklik yapılamamaktadır. Bu durumda olan öğrenciler seçmiş oldukları derslerden sınava gireceklerdir.

Bundan böyle mağduriyet yaşanmaması için ders seçme işlemine daha fazla dikkat edilmesi (önce alan, ortak derslerini, daha sonra gerekirse seçmeli dersleri) ve zamanında (sınavdan 40 gün önce) ders seçme işlemini tamamlamanızı, önemle rica ederiz.

eagle67
Uzman Doktor

Re: DERS SEÇİMİ YAPMAYAN ÖĞRENCİLERLE İLGİLİ DUYURU!

Mesaj gönderen eagle67 » 30 Nis 2010, 10:18

Ders seçimi yapmayan öğrenciler için MEB e öneride bulundum.Ders seçmeyen öğrenci o dönem sınava giremesin veya öğrenimi boyunca bir kaç kez ders seçmeyen ,işi ciddiye almayan öğrencinin tasdiknamesi eline verilsin diye.Çünkü büyük bir kesim ders seçmediği için bazı işler(SINAV EVRAKLARI,ÖĞRENCİ İŞLERİ)gecikiyor.Kimsenin azimli insanlara çelme takmaya hakkı yok.Bu dönem bitti sayılır 2010-2011 öğr yılında da bu işler devam ederse,TBMM Dilekçe Komisyonuna yazı gönderip,bu konuyu takip etmelerini isteyeceğim.401.000 öğrenci var ,gerçekten AÖL de çalışanların işi zor.Hiç bir çelişkide başarı söz konusu olamaz.Yani hem bu işi sallayayım,hemde diploma alayım.Yok öyle birşey.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

cikcikgribi
Uzman

Mesaj gönderen cikcikgribi » 30 Nis 2010, 21:19

ben ders seçimi yapmadım :oops: nasıl oldu da yapmadım hala şaşkınım :oops: otomatik seçti sistem :x

My Maraz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen My Maraz » 02 May 2010, 07:11

cikcikgribi yazdı:ben ders seçimi yapmadım :oops: nasıl oldu da yapmadım hala şaşkınım :oops: otomatik seçti sistem :x
önceden nie yapmadın herkes qibi sonra ahlanrsnız
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..

Kullanıcı avatarı
habecik
Doktor

Mesaj gönderen habecik » 02 May 2010, 16:35

eagle67 yazdı:Ders seçimi yapmayan öğrenciler için MEB e öneride bulundum.Ders seçmeyen öğrenci o dönem sınava giremesin veya öğrenimi boyunca bir kaç kez ders seçmeyen ,işi ciddiye almayan öğrencinin tasdiknamesi eline verilsin diye.Çünkü büyük bir kesim ders seçmediği için bazı işler(SINAV EVRAKLARI,ÖĞRENCİ İŞLERİ)gecikiyor.Kimsenin azimli insanlara çelme takmaya hakkı yok.Bu dönem bitti sayılır 2010-2011 öğr yılında da bu işler devam ederse,TBMM Dilekçe Komisyonuna yazı gönderip,bu konuyu takip etmelerini isteyeceğim.401.000 öğrenci var ,gerçekten AÖL de çalışanların işi zor.Hiç bir çelişkide başarı söz konusu olamaz.Yani hem bu işi sallayayım,hemde diploma alayım.Yok öyle birşey.

evet abi ya sınava bi giriyosun sınıfın yarısı yok ben 25kişilik sınıfta 7kişiyle sınava girdigimi hatırlıyorum keşke söylediğin gibi olsa bizimde önümüzü kesmeseler ceplerinden çıkan parya acımıyolar ama sanırım :( :( :(
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"

M.KEMAL ATATÜRK..

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön