KİTAPLAR NE ALEMDE
KİTAPLAR NE ALEMDE
arkadaşlar sınava 13 gün kaldı.kitapları bitirdiniz mi?ben 9 ders seçmiştim 6 sı bitti.son bir hafta sadece test çözeceğim.geçen sınavda da bu şekilde çalışmıştım notlarım çok yüksek geldi.
O Şimdi Üniversiteli
Re: KİTAPLAR NE ALEMDE
ben kitapları ünite ünite çalışıyorum.Bir ünite bittiğinde başka kitapba geçiyorum.(bu yönteme bu dönem başladım.) bu hafta bitecekler umarım
benim sozel dersler bitti bu hafta hep geometri calişiorum. haftaya tum dersleri tekrar edecem bitecek 

ben daha çalışmaya başladım son hafta çalışacağım:)
10 ders seçtim geo-1 geo-2 kaldı anlamıyorum bu hafta yardım alıcam o derslerden de
ya bide çağdaş türk ve dünya tarihi bana çok karışık geldi geçemem diye tahmin ediyorum moralim çok bozuk bu dönem:(
ya bide çağdaş türk ve dünya tarihi bana çok karışık geldi geçemem diye tahmin ediyorum moralim çok bozuk bu dönem:(
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
coğrafya-5
tarih-5
din-8
din-5
sosyoloji-2
geometri-1
psikoloji-2 bitti buraya kadar olan derslerden geçeceğimi umuyorum
ing-3-4 yarım yarım çalıştım mat-2 fizik-2 kimya-2 bunlar umutsuz vaka kitapları bile almadım muaf olucam tek derdim çok zor gözüküyo ama ingilizce ve geometriden geçebilmek en az 19 kredi almam lazım ki ocakta mezun olabileyim
tarih-5
din-8
din-5
sosyoloji-2
geometri-1
psikoloji-2 bitti buraya kadar olan derslerden geçeceğimi umuyorum
ing-3-4 yarım yarım çalıştım mat-2 fizik-2 kimya-2 bunlar umutsuz vaka kitapları bile almadım muaf olucam tek derdim çok zor gözüküyo ama ingilizce ve geometriden geçebilmek en az 19 kredi almam lazım ki ocakta mezun olabileyim

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

ayyyyyyyy ne etcez yaaa:((
noldu bitmedimi senin kitaplar niye bukadar heyecan yaptın 

M.KEMAL ATATÜRK..
M.KEMAL ATATÜRK..
yok az kaldida su geometrilerden gecemessem diye korkuyom 

aman hiç açma o konuyu valla kasvet basıyo ya napıcam ben geometride hiç fikrim yokezgi_24 yazdı:yok az kaldida su geometrilerden gecemessem diye korkuyom

M.KEMAL ATATÜRK..
M.KEMAL ATATÜRK..
bende işte ayni durumdayım kredim,donemim tutuyo yani bu mayisda girersem hayli hayli 192 yi geciyorum eger geo 1 ve 2 den kalirsam kredi 192 yi tamamlio ama işte su geometrilerden kalirsam ki inş kalmam agustostaki sinava kaliorum

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
1. sınıf dersi ortak ders ya seçmemiştim şimdi seçicem ve lisede 2 defa girdiğim için bu son olacak muaf olucamone.flower yazdı:derya sözelde değilmisin neden matematif ve fizik var?

offf ömrümü yedi bu kitaplar oku oku bitmiyo
geçen sınav 30 kredi aldım dersler sözeldi ama şimdi muaf olucağım kredimin düşmesi beni olumsuz etkiledi yaa varya mayıs sınavını bi atlatıyim sadece geometri-2 kalıyo ortak derslerim bitiyo
zaten ortaklar bitince kredi toplamak çok zevkli olucak
ben geri sayım yapıyorum çok zevkli oluyo yaa mezun olmama 79 kredi kaldı

nihayet mezun

inş hepsini verirsin guveniom sana 

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
ben kendime güvenmiyorum ezgicimezgi_24 yazdı:inş hepsini verirsin guveniom sana

mat-fizik-kimya umrumda değil
geo-1,ing3-4 veriyim yeterrr
nihayet mezun