ÇOK ÖNEMLİ!!!
ÇOK ÖNEMLİ!!!
ÖNEMLİ NOT
Sınavda yanınızda bulundurmanız gereken“SINAVA GİRİŞ BELGESİ” ni öğrenci girişi yaparak sınav giriş bilgileri ekranından çıkarabilirsiniz.Sınava yakın tarihlerde aöl sitesinde yaşanan yoğunluktan dolayı site açılmayabilir.O yüzden şimdiden çıktısını almanız sizin açınızdan daha iyi olur.
Sınavda yanınızda bulundurmanız gereken“SINAVA GİRİŞ BELGESİ” ni öğrenci girişi yaparak sınav giriş bilgileri ekranından çıkarabilirsiniz.Sınava yakın tarihlerde aöl sitesinde yaşanan yoğunluktan dolayı site açılmayabilir.O yüzden şimdiden çıktısını almanız sizin açınızdan daha iyi olur.
O Şimdi Üniversiteli
Re: ÇOK ÖNEMLİ!!!
evet şimdiden çıktı almakta yarar var,millet son güne bıraktığı için yükleme oluyor 

şimdi gidiyorum çıkarmaya =)))
ben de bir iki güne çıkartırım.Son güne kalmaktan daha kötü bişey yok
Kalem,uç,silgi v.s de unutmayın.Çıktılarınızıda şimdiden alınız.Bir den fazla olursa iyi olur,kaybedilir falan.
Herkese başarılar
Herkese başarılar

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
bunlara ek olarak bir şişede su alın yanınıza derim beneagle67 yazdı:Kalem,uç,silgi v.s de unutmayın.Çıktılarınızıda şimdiden alınız.Bir den fazla olursa iyi olur,kaybedilir falan.
Herkese başarılar

Evet yalnız suyu masanın üstüne değil,geçen sınavdada söylemiştim,iyiki hatırlattın...yanınıza koyun,dökülür,birşey olur.Aman hagülbeyaz yazdı:bunlara ek olarak bir şişede su alın yanınıza derim beneagle67 yazdı:Kalem,uç,silgi v.s de unutmayın.Çıktılarınızıda şimdiden alınız.Bir den fazla olursa iyi olur,kaybedilir falan.
Herkese başarılar

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
eagle67 yazdı:Evet yalnız suyu masanın üstüne değil,geçen sınavdada söylemiştim,iyiki hatırlattın...yanınıza koyun,dökülür,birşey olur.Aman hagülbeyaz yazdı:bunlara ek olarak bir şişede su alın yanınıza derim beneagle67 yazdı:Kalem,uç,silgi v.s de unutmayın.Çıktılarınızıda şimdiden alınız.Bir den fazla olursa iyi olur,kaybedilir falan.
Herkese başarılar
Hatırlıyorum geçen sınav söylediğini Fatih abim

okunmuş prinçleride unutmamak gerek 

Prinçe okumaya uğraşana kadar kendinize okuyun üfleyin derim benezgi_24 yazdı:okunmuş prinçleride unutmamak gerek

svcntvkr yazdı:şimdi gidiyorum çıkarmaya =)))
gittim çıktıyı aldım artık sınav günün gelmesini bekliyorum

Aynen.... ne pirinci,totemciliği bırakın zekaları parlatın.JoKeR yazdı:Prinçe okumaya uğraşana kadar kendinize okuyun üfleyin derim benezgi_24 yazdı:okunmuş prinçleride unutmamak gerek

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Bu giriş belgesi hakkında fena fikirlerim var du bakalım 

Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

Hayırdırbaris_60 yazdı:Bu giriş belgesi hakkında fena fikirlerim var du bakalım