Baskasının Yerine Sınava Girmek...
Baskasının Yerine Sınava Girmek...
Merhaba arkadaslar benim sınava girdigim okulda ilginc bi olay yasandı. Ilk olarak sınavın basında gozetmen ogretmen gayet artist bi sekilde "1 saat dolmadan kesinlikle cıkamazsınız o yuzden sakın bizi ugrastırmayın işiniz varsa cıkın gidin "dedi . Daha sonra hemen arkamdaki bayanın kimliğini kontrol ederken bayana biraz sertçe "lutfen dısarı cıkın " dedi ve gozetmen de onunla beraber cıktı. 5dk sonra gozetmen bize gelip " Arkadaslar baskasının yerine sınava girmek adli bir suctur sakın boyle birşey yapmayın " dedi. Herkes anladı tabii kız baskasının yerine girmeye calısmıs. Aradan birkaç dk geçti ve müdür geldi ve " Hocam arkadasın kimlikleri bende alın sınava " dedi.. Herkes sokta tabii. Gozetmen biraz kıl oldu ama aldı haliyle. Kız kagıdı doldurdu ve daha sınav baslayalı 30-35 dk ancak olmusken "benim cıkmam lazım " dedi. Gozetmen cıkamazsınız dedi ve kız hemen gayet rahat bi sekilde " Mudur bekliyo ama " dedi. İkinci şok !? Ben dumur oldum haliyle. Neyse cıktı gitti ve işin en komik yanı kız 5-6 dk sonra tekrar sınava girdi... Ve Türkiye'de ki belki en buyuk sorunlardan biri yasandı ve kimse (bende dahil ) ses cıkarmadı cıkaramadı... Benim korkum suydu ki bu donem mezun olabilirim ve eger bana gıcık olurlarsa sınava girmedi yazabilir herseyi yapabilirler.Bu yuzden sessiz kaldım ve paylasmak istedim...
Re: Baskasının Yerine Sınava Girmek...
burası türkiye 

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
oha yuh!! nasıl biseydir bu ya,keske sınav sonrası diğer öğrencilerle konuşup bişeyler yapsaydınız bu kadar görgü tanığı var
Bunları siz meb govtr ye yazsanıza.Belirtin.... soruşturma başlatsınlar.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.