geçmiş yıllardan kalan kredi
-
geçmiş yıllardan kalan kredi
selam
lise 3 yıllık sistemde okuyordum 3 sene okula gittim ama mezun olamadım
daha sonra 2007 yılında 4 yıllık mesleki açıköğretim lisesine kayıt oldum yüzyüze eğitim alıyordum. 1. dönem sınavlarına girdim. fakat yüzyüze eğitim gördüğüm okuldaki sınavlara girmedim. kültür derslerinden girdiğim sınavda 1. dönem 88 kredi aldım. geçen sene de ankara da kayıt yenilemesi yaptım. ordaki sınavlarada girremedim o sıra askerdim. sormak istediğim şu düz liseye geçebilirmiyim, kredim etkilenirmi ya da maol' e devam etsem kredimin bana ne gibi faydasi olabilir. bu konuda çok bilgisizim yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
lise 3 yıllık sistemde okuyordum 3 sene okula gittim ama mezun olamadım
daha sonra 2007 yılında 4 yıllık mesleki açıköğretim lisesine kayıt oldum yüzyüze eğitim alıyordum. 1. dönem sınavlarına girdim. fakat yüzyüze eğitim gördüğüm okuldaki sınavlara girmedim. kültür derslerinden girdiğim sınavda 1. dönem 88 kredi aldım. geçen sene de ankara da kayıt yenilemesi yaptım. ordaki sınavlarada girremedim o sıra askerdim. sormak istediğim şu düz liseye geçebilirmiyim, kredim etkilenirmi ya da maol' e devam etsem kredimin bana ne gibi faydasi olabilir. bu konuda çok bilgisizim yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
-
Re: geçmiş yıllardan kalan kredi
ulan 1 kişi cevap veremiyo mu ne boka yarıyonuz
-
ne banı dostum adam gibi cevap veremiyomusunuz bu sitenin amacı nedir? kimse yardımcı olmuyo gırgır şamata yapıyosunuzLiLy_ yazdı:Admin!! Arkadaşı banlayıver . . .
öyle bi misyonumuz yok yavrucum
Yazdığın sorunun hemen ardından içine ediyorsun ondan olabilir mi?

PurpLe LiLy_
-
bence bu yüzden olamaz aradan 3 gun gecmiş yardim eden yok bende tekrar yazma gereği duydumLiLy_ yazdı:Yazdığın sorunun hemen ardından içine ediyorsun ondan olabilir mi?
- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
emrahbekci eminim arkadaşlarımız msjını okumuştur çünkü tartışma bölümü sürekli takip edilen yerlerden birtanesi ayrıca 3 gün geçmiş olabilir tamam ama 3 gün geçti daha cevap verilmedi diye uslubumuzu bozmaya gerek yok ayrıca bilen arkadaşlar mutlaka ki yardımcı olacaklardır .emrahbekci yazdı:bence bu yüzden olamaz aradan 3 gun gecmiş yardim eden yok bende tekrar yazma gereği duydumLiLy_ yazdı:Yazdığın sorunun hemen ardından içine ediyorsun ondan olabilir mi?
sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
bencede
az sabirli olunuz

1. düz liseye geçebilirsin. (kayıt yenileme dönemlerinde dilekce vererek)
2.kredin bölümüne göre etkilenir. (muhtemelen düşer)
3.maol devam edersen kredi kaybın olmaz bence maol den devam et.
sürekli kontrol ettiğimiz bir bölüm burası soruları gördüğümüz ve cevaplarını bildiğimiz sürece cevaplarız gördüğün gibi
2.kredin bölümüne göre etkilenir. (muhtemelen düşer)
3.maol devam edersen kredi kaybın olmaz bence maol den devam et.
sürekli kontrol ettiğimiz bir bölüm burası soruları gördüğümüz ve cevaplarını bildiğimiz sürece cevaplarız gördüğün gibi
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011