Arkadaşlar bana kesin olarak 2010 senesi için mezuniyet şartlarını söyleyebilir misiniz.
Endüstri meslek olduğum için seneye staj zorunluluğum var ama ben kredileri merak ediyorum.
Toplam kredi kaç olacak , alan kredi kaç olacak ?
maöl için mezuniyet şartları
Re: maöl için mezuniyet şartları

En son lavinya tarafından 25 Ağu 2010, 02:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MAÖL için yüzyüze eğitim (alan) kredisi 130, kültür (ortak) dersi için ise 110 kredi toplam 240 kredi gereklidir..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Asistan
14 ay sonra sana cevap yazıyorum emrah.emrahk yazdı:MAÖL için yüzyüze eğitim (alan) kredisi 130, kültür (ortak) dersi için ise 110 kredi toplam 240 kredi gereklidir..
Sağol

Vay bee. Nostalji olmuş. Rica ederim diyim bende... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Asistan
emrahk yazdı:Vay bee. Nostalji olmuş. Rica ederim diyim bende...

Diploma Basıldı mı? : EVET
Hemde ne nostalji be