sınav sonuçları
sınav sonuçları
Biliyorum daha dört gün var ama çok sıkıldım beklemekten bir an önce açıklasalar ne olur.

Re: sınav sonuçları
hee yafff bende çok sıkıldım beklemekten pffff 
Kendi gölgesinin karanlığını istemeyen, karanlıkta kalır. Zirâ, gölgeler karanlıkta kaybolur...........
Ben sıkılmadım ama beklemek hoş değil açıkcası açıklansa da bi mezun olsam askerliğide ertelesem
en sevmediğim şey ...beklemek...ama mecburuzz bunada::) gerçi baktım sou cevaplara 10 dersten 7 sini geçmişim. geo-1ve geo-2 den şüpheliyim.bide coğrafya -6 dan .ama inşallah tam 30 kredi gelir..bu yıl mutlaka mezun olmam lazım ki ek sınav olması şartıylan.bakacaz.umarım her şey bizim için en hayrlısı olsun..
Sormaz ki bilsin ,sorsa bilirdi. Bilmez ki sorsun bilse sorardı.;
Sormaz ki bilsin ,sorsa bilirdi. Bilmez ki sorsun bilse sorardı.;
son 3 gün

Kendi gölgesinin karanlığını istemeyen, karanlıkta kalır. Zirâ, gölgeler karanlıkta kaybolur...........
-
NewAqePrince
- Uzman
Yarın açıklanır ınş...
inş açıkLanır yaa
hadi hayırlısı 2 gün kaldı 
carsambami aciklaniyor
yıllık iş takvimine göre ayın 16'sında açıklanacakPasha yazdı:carsambami aciklaniyor
tuttuk nefesLeri bekLiyoruzz

gülbeyaz yazdı:yıllık iş takvimine göre ayın 16'sında açıklanacakPasha yazdı:carsambami aciklaniyor
Açık Öğretim Lisesinin kafasına göre kim bilir ne zaman açıklanacak...
-
NewAqePrince
- Uzman
Çarşamba dıyor ama ınşallah açıklarlar