SİZCE BU SENE EK SINAV YAPILIRMI

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
EsMeRx
Yardımcı Asistan

Re: SİZCE BU SENE EK SINAV YAPILIRMI

Mesaj gönderen EsMeRx » 18 Haz 2010, 17:54

deerrryyaaa yazdı:inş. olur yaa çok umutsuz gözüküyo ama dilekçeyi yazıp neticeyi beklemekten başka şans yok :wink:
evt öyle derya ama. 7-8 ağustoss sınavından sonrada dilekçe yolamamız lazım ki sınavdan sonra herşey beli oluyor. ozaman yoğunluk göstermemiz lazım. ben çok umutluyum ki olması lazım çok kişi mağdur oluyorr :wink:

Kullanıcı avatarı
EsMeRx
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen EsMeRx » 18 Haz 2010, 17:56

EsMeRx yazdı:
deerrryyaaa yazdı:inş. olur yaa çok umutsuz gözüküyo ama dilekçeyi yazıp neticeyi beklemekten başka şans yok :wink:
evt öyle derya ama. 7-8 ağustoss sınavından sonrada dilekçe yolamamız lazım ki sınavdan sonra herşey beli oluyor. ozaman yoğunluk göstermemiz lazım. ben çok umutluyum ki olması lazım çok kişi mağdur oluyorr :wink:

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 7 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 154 Alan Kredi : 74

gülyeter
Uzman Doktor

Mesaj gönderen gülyeter » 21 Haz 2010, 20:21

umudum yok :(
Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011

gülyeter
Uzman Doktor

Mesaj gönderen gülyeter » 22 Haz 2010, 11:35

dilekçe yazılması gerekiyormus ek sınav için.. Yazalım yazalım da internet üzerinden mi yoksa belirli bir adrese posta yoluyla mı göndereciğiz... Bir adres verirsniz sevinirim...

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 22 Haz 2010, 11:46

YAZIŞMA ADRESİ

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Gölbaşı Kampüsü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Ballıkpınar Köyü-Gölbaşı/ANKARA

bu adrese gönderdim ben...
Arkadaşlar gerçekten ek sınav istiyorsanız geç kalmadan gönderin biz adresi kaç defa burda yazdık.
http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=115 burda bütün iletişim bilgileri var.
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum

Kullanıcı avatarı
EsMeRx
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen EsMeRx » 22 Haz 2010, 12:59

YaReN yazdı:YAZIŞMA ADRESİ

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Gölbaşı Kampüsü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Ballıkpınar Köyü-Gölbaşı/ANKARA

bu adrese gönderdim ben...
Arkadaşlar gerçekten ek sınav istiyorsanız geç kalmadan gönderin biz adresi kaç defa burda yazdık.
http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=115 burda bütün iletişim bilgileri var.

evt yaa gönderelim ben 2 tane yoladım. gerekirse bir tane daha yollayacam. herkes birer tane yollasa ek sınav olacak .olması lazım üniversite sınavına girdik mağdur duruma düşmememiz için olacak yeterki dilekçe yolayalım.. :wink:

gülyeter
Uzman Doktor

Mesaj gönderen gülyeter » 25 Haz 2010, 17:03

1 krediyle sadece 1 kredyle ek sınav gerek

Kullanıcı avatarı
EsMeRx
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen EsMeRx » 25 Haz 2010, 18:56

gülyeter yazdı:1 krediyle sadece 1 kredyle ek sınav gerek
benimde 8 krediylen ama . gül dilekçe yolla taleb çok olursa olacakk :wink:

gülyeter
Uzman Doktor

Mesaj gönderen gülyeter » 26 Haz 2010, 13:48

yolluyorum ama bakalım insallah olur

berkay
Çırak

Mesaj gönderen berkay » 28 Haz 2010, 11:47

ek sınav için dilekçeyi nasıl yazıcaz

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 28 Haz 2010, 12:43

berkay yazdı:ek sınav için dilekçeyi nasıl yazıcaz
ek sınava ihtiyacın olduğunu yazacaksın kısa bir şekilde,ben kendi yazdığımı koyyorum değiştirirsiniz sizde.

Açıköğretim Lisesi Müdürlüğüne;

Ben,Açıköğretim lisesine kayıtlı 206......numaralı öğrenciniz ........ ........... olarak;2010................................sınavına .........(snv tarihi)......itibariyle girmiş bulunmakta ve üniversiteye yerleşecek puanı almış durumdayım.Ancak bu puanla 2010-2011 eğitim-öğretim yılı için üniversiteye kayıt olmamın önünde mezuniyet engeli vardır.Bu maduriyetimin ortadan kalkması için eksik olan ......kredilik ders yükümü verebileceğim ek sınava ihtiyacım vardır
Bu sınavın 2010-2011 eğitim ve öğretim yılına kadar yapılmasını ve sonuçların açıklanmasını talep eder gereğinin yapılmasını arz ederim.

ADRES tarih,imza,isim

Sedat Sarı

Mesaj gönderen Sedat Sarı » 01 Tem 2010, 16:38

Ya sanki sadece 18 yaşını doldurmuş kişilerin ihtiyacı var yapıyolar 2. dönem birsürü kişi ders seçemedi meb onların adına 10 15 tane ders seçmiş çoğu kişi hepsini veremedi bu sene mezun olacak olanlar 18 i doldurmadı diye sınava qiremiyor bide okullar açıldıkdan sınra yani 3. dönem sınavlarından snra ek sınav gerek görülürse yapılır demiş bi arkadaş 2010 2011 yılı eğitim süreci başlayınca yani kazananlar okullarına yazılamayınca ek sınav olucak ne güzel İstanbul.. Herkez e-mail atsın dilekçe yazıp yollasınn ağustosda ek sınav olsun her zamanki gibi!!!!

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 01 Tem 2010, 18:33

Telefonla konuştum...eylül de ihtimal var deniliyor. 18yaşından büyük olayına gelince...50 sine merdiven dayamışız heyecanla sınav günü,sınav yeri sınav sonucu bekliyoruz.Zamanında bizlerde bazı şeyleri ihmal ettik veya 12 Eylül sonrasının ortamı yüzünden okuyamadık,Açık Lise denen imkanın peşine koşuyoruz.Şu forumda gördüğüm duyduğum hep şikayet hep şikayet.Yok dersseçemedim,yok şu yok bu.Etrafımda bir sürü adam var halk eğitimden kitap almamış.EE okuma takib etme...sonra devlet sana diploma versin. Sen bilgilenme amacı taşımadıktan sonra o diploma ne işe yarar?Toplum da yaygın bir düşünce;-Elinde bir diploman olsunda nasıl olursa olsun.Bilgi edinme amacı ile alınmamış olan bir diploma,ancak SEKA(İZMİT SELLÜLOZ VE KAĞIT İŞLETMESİ) ne gider ,oradanda tuvalet kağıdı olarak geri döner,başka bir işe yaramaz.16,17,18 yaşlarındasın hayatın yorgunusun(Genele söylüyorum).Oooo işimiz var.Tikky lerin asosyallerin yayıldığı,yeni açılan bir alışveriş merkezine sabahın körlemesinde hücum eden kitlelerin varolduğu bir toplumun sonu iyi değildir.İşte bu yüzden bilgili ,ilgili olmak lazımki, rahat yaşaya bilelim.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 01 Tem 2010, 21:55

Eylülde mi yapılabilme ihtimali varmış?? çok geç değilmi üniv.kayıtları bittikten sonra ne anlamı kalıyor acaba :? Banada %90 yapılır dediler ama ne zaman yapılır söylemediler gerçekten eylülde olacaksa çok geç,benim üniversite kayıtlarıma yetişmiyor şimdi başvurular başladı diploma istemeyen ünilere başvurdum ama kesin kayıtlarda istenecek diploma Ağustosun sonuna fln kesin kayıtlar :(

gülyeter
Uzman Doktor

Mesaj gönderen gülyeter » 01 Tem 2010, 22:05

eagle67 yazdı:Telefonla konuştum...eylül de ihtimal var deniliyor. 18yaşından büyük olayına gelince...50 sine merdiven dayamışız heyecanla sınav günü,sınav yeri sınav sonucu bekliyoruz.Zamanında bizlerde bazı şeyleri ihmal ettik veya 12 Eylül sonrasının ortamı yüzünden okuyamadık,Açık Lise denen imkanın peşine koşuyoruz.Şu forumda gördüğüm duyduğum hep şikayet hep şikayet.Yok dersseçemedim,yok şu yok bu.Etrafımda bir sürü adam var halk eğitimden kitap almamış.EE okuma takib etme...sonra devlet sana diploma versin. Sen bilgilenme amacı taşımadıktan sonra o diploma ne işe yarar?Toplum da yaygın bir düşünce;-Elinde bir diploman olsunda nasıl olursa olsun.Bilgi edinme amacı ile alınmamış olan bir diploma,ancak SEKA(İZMİT SELLÜLOZ VE KAĞIT İŞLETMESİ) ne gider ,oradanda tuvalet kağıdı olarak geri döner,başka bir işe yaramaz.16,17,18 yaşlarındasın hayatın yorgunusun(Genele söylüyorum).Oooo işimiz var.Tikky lerin asosyallerin yayıldığı,yeni açılan bir alışveriş merkezine sabahın körlemesinde hücum eden kitlelerin varolduğu bir toplumun sonu iyi değildir.İşte bu yüzden bilgili ,ilgili olmak lazımki, rahat yaşaya bilelim.
katılıyorum sana çok dogru söyluyorsun ama okula baslamaktaki amac önmeli bence seninde dedigin gibi sadece diploma almak için ugrasanları ayrı kefeye koymak gerekiyor tabi senin benim gibi okulun sonunda topluma ve devlete yararlı işler yapmayı planlayanlar ayri :wink:

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön