Telefonla konuştum...eylül de ihtimal var deniliyor. 18yaşından büyük olayına gelince...50 sine merdiven dayamışız heyecanla sınav günü,sınav yeri sınav sonucu bekliyoruz.Zamanında bizlerde bazı şeyleri ihmal ettik veya 12 Eylül sonrasının ortamı yüzünden okuyamadık,Açık Lise denen imkanın peşine koşuyoruz.Şu forumda gördüğüm duyduğum hep şikayet hep şikayet.Yok dersseçemedim,yok şu yok bu.Etrafımda bir sürü adam var halk eğitimden kitap almamış.EE okuma takib etme...sonra devlet sana diploma versin. Sen bilgilenme amacı taşımadıktan sonra o diploma ne işe yarar?Toplum da yaygın bir düşünce;-Elinde bir diploman olsunda nasıl olursa olsun.Bilgi edinme amacı ile alınmamış olan bir diploma,ancak SEKA(İZMİT SELLÜLOZ VE KAĞIT İŞLETMESİ) ne gider ,oradanda tuvalet kağıdı olarak geri döner,başka bir işe yaramaz.16,17,18 yaşlarındasın hayatın yorgunusun(Genele söylüyorum).Oooo işimiz var.Tikky lerin asosyallerin yayıldığı,yeni açılan bir alışveriş merkezine sabahın körlemesinde hücum eden kitlelerin varolduğu bir toplumun sonu iyi değildir.İşte bu yüzden bilgili ,ilgili olmak lazımki, rahat yaşaya bilelim.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.